Overal in huis wifi. Gegarandeerd.

Woon je in een huis met drie verdiepingen? Zijn je kinderen de hele dag aan het internetten? Of ben je op de zaak met vijf collega's tegelijk online? Jíj kiest hoe je leeft en werkt. Met wifi die werkt, altijd en overal. Thuis en op de zaak. Kies je nu voor Ziggo, dan krijg je de Ziggo Power Promise. Wij garanderen dat jouw wifi op volle kracht werkt. In elk hoekje van je huis. Van de zolder tot de kelder.

Op je huis afgestemd

Om op elke verdieping en in elke hoek van je huis wifi perfect te laten werken, hebben we meerdere mogelijkheden. Allemaal afgestemd op jouw huis. Maak gebruik van het supersterke modem met krachtig signaal en bijvoorbeeld Wifiboosters die het signaal verspreiden tot in alle hoekjes van je huis.

Supersterk modem

Natuurlijk ontvang je van ons een supersterk modem met een krachtig signaal. Daarmee is de basis voor perfecte wifi gelegd.

Engineer 

Kom je er zelf niet uit? Onze engineer komt bij je langs om je Ziggo pakket aan te sluiten. Dat is een expert die pas weggaat op het moment dat jouw wifi perfect werkt. Beloofd.

 

Power Promise voor klanten

Ook perfecte wifi als je al klant bent. Gegarandeerd. De Ziggo Power Promise is er ook voor (zakelijke) klanten. 

Meest gekozen

Start

,

Internet

Bij Internet van Ziggo krijg je altijd:

Complete

,

Internet

Bij Internet van Ziggo krijg je altijd:

Max

,

Internet

Bij Internet van Ziggo krijg je altijd:

Wifi op de zaak?

Of je nu een kantoor aan huis hebt of een bedrijfspand met meerdere verdiepingen, ook overal op de zaak perfecte wifi. Gegarandeerd.  

Op dit pakket zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.