Overslaan en ga naar inhoud

Installatiehulp van Ziggo

Alle apparaten van Ziggo makkelijk geïnstalleerd

Heb je apparatuur van ons ontvangen? Of ga je verhuizen? Dan krijg je van ons de juiste hulp zodat installeren gemakkelijk verloopt. Dat noemen we de Ziggo Installatiehulp, die vier pijlers heeft:

Doe-het-zelf-installatiepakket

1. Het doe-het-zelf installatiepakket

De kortste weg naar genieten van tv, internet en bellen is via ons doe-het-zelf-installatiepakket. Ben je best technisch of toch niet zo? Heb je één of twee linkerhanden? Ons doe-het-zelf-installatiepakket is echt geschikt voor iedereen.

Duidelijke gidsen

2. Duidelijke voorbeelden

Goed voorbeeld doet goed volgen. Om zeker te weten dat je de installatie correct doet, hebben we rijk geïllustreerde en slimme online stappenplannen voor je. Altijd up-to-date en handig via je mobiel te gebruiken.

Installeer tv, internet en bellen

Klaar om te helpen

3. We zitten klaar om te helpen

Kom je er echt niet uit? Heb je toch blokjes op je tv-scherm? Geen wifi in de slaapkamer? Neem dan contact op. Via de messenger in de Mijn Ziggo app zitten we zelfs 24/7 voor je klaar en helpen je verder.

Neem contact op

Afspraak met de monteur

4. Afspraak met de monteur

En komen we er niet uit, dan plannen we een afspraak met de monteur voor je in. Hij installeert je mediabox en je SmartWifi modem. Daarna doet hij een wifiscan. Zijn er nog plekken zonder wifi-bereik? Dan geeft de monteur advies over de aanschaf en de installatie van SmartWifi pods. Zo zorgen jullie samen dat alles werkt!

Maak een afspraak

Ziggo Go

Maak van elk scherm je tv met Ziggo GO

Overal je favoriete programma kijken met Ziggo GO. in Nederland én in de EU. 

Veilig internetten

Meer vrijheid in je keuze?

Stel nu in drie stappen zelf je ideale Alles-in-1 pakket, Internet & TV pakket of Internet & Online TV pakket samen, met digitale tv, internet en/of vast bellen.