Movies & Series L: honderden films en series

Dat is de kracht van Vodafone en Ziggo samen

Movies & Series L | Volop extra voordelen | Ziggo
Movies & Series L | Volop extra voordelen | Ziggo

Ziggo Movies & Series L

Movies & Series L is een uitgebreid tv-pakket van Ziggo. Honderden films en series On Demand inclusief de beste films en series van HBO. Series als Game of Thrones of Westworld hoef je dus niet te missen. Kijk On Demand wanneer je wilt met je interactieve mediabox of op je smartphone met de Ziggo GO app.

Met Movies & Series L krijg je toegang tot het exclusieve aanbod van HBO-series en -films. Kijk 24 uur na uitzending in Amerika naar topseries als Game of Thrones en Westworld op je tv. Of kijk naar de complete seizoenen van eerdere met prijzen overladen series als Band of Brothers, True Blood, The Sopranos, Sex and the City en vele andere.

Eindeloos kijkplezier met honderden films en series On Demand. En iedere maand weer vers aanbod. Kijk thuis op je tv via je mediabox, maar ook onderweg op je smartphone, tablet en laptop. Met de Ziggo GO app kijk je zowel in Nederland als de EU, zolang je verbonden bent met internet.

Het aanbod van films en series is behoorlijk uitgebreid. Van spannende films en series tot kinderprogramma's. Er is dus altijd wel iets voor jou of je kinderen om naar te kijken. Het aanbod wordt elke maand ververst.

Movies & Series L is speciaal voor klanten met een Vodafone abonnement én Internet & Digitale TV van Ziggo. Je activeert dit gratis extra tv-pakket in Mijn Ziggo.

HBO-series
Films & series
Game of Thrones bij Ziggo Movies & Series L

Game of Thrones seizoen 1-8

Game of Thrones is een geweldig verhaal van epische proporties. Het grootste deel van de serie speelt zich af op het mythische continent Westeros, waar een stel adellijke families strijdt om de macht. Geniet van de prachtige decors, heftige familievetes, bruut geweld en alle seizoenen! Imdb 9,5.

Westworld bij Ziggo Movies & Series L

Westworld seizoen 3

Deze serie met Anthony Hopkins, speelt zich af in het fictieve Westworld, een groot, afgelegen park waar gasten de hoofdprijs betalen om wildwest avonturen te beleven. In Westworld wonen ‘Hosts’ - menselijke robots - die tegemoet komen aan de wensen en fantasieën van de bezoekers van het park. Imdb 8,9.

Movies & Series L | Volop extra voordelen | Ziggo

His Dark Materials seizoen 1

In het eerste seizoen van deze Britse fantasy serie gaat een moedige jonge wees op zoek naar een vermiste vriendin. Hierbij wordt ze geconfronteerd met buitenaardse wezens en gevaarlijke geheimen. Alle mensen hebben dierlijke metgezellen (daemons), de belichaming van de menselijke ziel. Haar zoektocht onthult een complot met ontvoerde kinderen met een mysterieus fenomeen ‘Dust’.

Big Litte Lies bij Ziggo Movies & Series L

Big Little Lies seizoen 1-2

In het kustplaatsje Monterey, Californië, is niets wat het lijkt. Drie moeders van eersteklassers, wiens zogenaamd perfecte levens leiden tot een moord. Ook worstelen ze met hun gezinnen, seks, het huwelijk, ouderschap en vriendschap. Topcast met o.a. Reese Witherspoon, Nicole Kidman en Shailene Woodley. Imdb 8,6.

Outlander bij Ziggo Movies & Series L

Outlander seizoen 5

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een getrouwde verpleegster die in 1945 op mysterieuze wijze wakker wordt in het Schotland van 1743. Ze komt terecht in een onbekende, grimmige wereld. Seizoen 5 is vanaf 17 februari 2020 te zien, alleen bij Ziggo.

Billions bij Ziggo Movies & Series L

Billions seizoen 1-4

Chuck Rhoades is openbaar aanklager in New York. Hij is meedogenloos en heeft een speciale afkeer van rijke criminelen die denken dat ze zich vrij kunnen kopen van vervolging. Hij stort zich vol overgave op een zaak tegen de louche risicobelegger Bobby Axelrod. Slaagt hij in zijn strijd, of gaat hij erin ten onder?

Vikings bij Ziggo Movies & Series L

Vikings seizoen 1-6

Vikings is een historische dramaserie die begint aan het begin van het tijdperk van de Vikingen in Scandinavië. De mannen van het Kattegat worden jaarlijks op rooftocht naar het oosten gestuurd. Boer Ragnar heeft echter verhalen gehoord over de "grote schatten" die in het westen te rapen vallen en wil eens graag die kant op. Seizoen 6, deel 1 vanaf 5 december, alleen bij Ziggo. En seizoen 6, deel 2 volgt in 2020.

Nils Holgersson bij Ziggo Movies & Series L

Nils Holgersson

Nils Holgersson is een boerenjongetje dat veel kattenkwaad uithaalt. Op een dag vangt hij een toverkabouter die hem als straf zelf in een kabouter verandert. Nu Nils even klein is als de dieren, ontdekt hij dat hij met hen kan praten. Zijn nieuwe vriend is Martin, de boerderijgans. Nils reist met hem en een groep wilde ganzen naar Fins Lapland. Samen beleven ze een reeks fantastische avonturen.

Movies & Series L is onderdeel van de gratis extra voordelen van Vodafone en Ziggo. Benieuwd naar de andere extra voordelen?

Meestgestelde vragen over Movies & Series L

Ga naar het On Demand menu van je mediabox en kies voor Movies & Series (XL). Hier vind je ook het aanbod van Movies en Series L. Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je smartphone of tablet kijken? Gebruik dan Ziggo GO app, of ziggogo.tv

Met Movies & Series XL krijg je 40+ tv-zenders erbij in je pakket. Daarnaast is het On Demand aanbod van Movies & Series XL nog groter dan van Movies & Series L.

Je hebt Movies & Series XL al in je abonnement met een Internet & TV Max, Alles-in-1 Max of Giga-pakket. Of je hebt het ooit als extra zenderpakket besteld. Dan krijg je alles dat Movies & Series L te bieden heeft én het Kids-pakket. In dat geval is Ziggo Sport Totaal de beste keuze.

Ga naar het On Demand menu op je box en kies voor Movies & Series (XL). Hier vind je ook het aanbod van Movies & Series L. Kies voor ‘Series’ en de categorie HBO Series (XL). Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je smartphone of tablet kijken? Gebruik dan de Ziggo GO app, of ziggogo.tv.

Het Movies & Series L aanbod is voor iedereen zichtbaar in het On Demand menu onder de categorie Movies & Series XL. Iedereen die Movies & Series L als gratis extra heeft geactiveerd kan direct kijken. Heb je dit niet gedaan? Dan krijg je een melding.

Movies & Series is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je Movies & Series L genieten op je tv kijken, dan kan dat met een interactieve mediabox als de Mediabox XL.

In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Check of je in de juiste regio woont.