Verkooppunten

We begrijpen dat je voor sommige dingen het liefst persoonlijk met ons overlegt. Voor goede raad over je internetverbinding, tv-aansluiting of telefoon staan onze eigen medewerkers voor je klaar in de Ziggo winkel of in de Media Markt. Of loop binnen bij een Ziggo dealer in de buurt. 

Of je nu gaat verhuizen, twijfelt welk abonnement je nou moet kiezen of gewoon wilt weten of je met je huidige abonnement nog goed zit: we helpen je graag met het afsluiten van het juiste abonnement. Vul je woonplaats of postcode in en zie welk verkooppunt het dichtst bij je in de buurt is.

Waar kun je terecht voor onze producten?

Er is geen valide plaats of postcode ingevuld.
  1. {{x.title}}

    Deze winkel sluit per {{ x.enddate | date : 'd MMMM yyyy' : 'UTC+01:00' }}

    {{x.address}}

    {{x.zipcode}}   {{x.city}}

    Bekijk in Google Maps Bekijk openingstijden Bekijk openingstijden
Toon meer verkooppunten
 
 

De Ziggo winkels en de Media Markt

We staan in de Ziggo winkels en in de Media Markt altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven over onze producten en abonnementen.

Wat de Ziggo winkels en Ziggo bij Media Markt nóg handiger maakt, is dat je daar alle producten en diensten kunt uitproberen, ervaren en kopen.

 
 

Aansluitbenodigdheden internet en televisie

Om alles uit digitale televisie te halen en hoge internetsnelheden te behalen heb je goede kabels nodig. Je maakt daarom voor het beste televisiebeeld gebruik van coaxkabels die het Kabel Keurmerk hebben. Dat herken je natuurlijk aan het logo van Kabel Keur. Dit materiaal is minder gevoelig voor storingen van buitenaf.

 
 

Overstappen naar Ziggo

Overstappen naar Ziggo doe je heel eenvoudig. De medewerkers van onze Overstapservice helpen je daar met alle plezier bij. Zij zorgen ervoor dat de overstap van je huidige aanbieder naar Ziggo vlekkeloos verloopt.

Stap nu over en wij regelen de overstap van je huidige internet- en telefonie-abonnement.