Ziggo Sport kijk je op kanaal 14

Ziggo Sport

Alles wat je als sportfan nodig hebt. Gratis op kanaal 14.

Bij Ziggo Sport zie je alle live wedstrijden die je op sportgebied niet wilt missen. Aangevuld met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, kijk je de klok rond. Niks missen? Check de Ziggo Sport tv-gids.

Het plezier van de mooiste duels

De Premier League, La Liga, de inhaalacties van Max Verstappen en spectaculaire basketbal-duels uit de NBA. En dat is slechts een greep uit het rijke aanbod van Ziggo Sport. Je ziet het allemaal bij Ziggo Sport op kanaal 14. 24 uur per dag live, gewoon vanuit je huiskamer. En het mooiste van alles is: Ziggo Sport is gratis voor Ziggo klanten!

Praat mee met Peptalk

Jack van Gelder en Frank Evenblij blikken elke maandag terug op de afgelopen sportweek. Deze talkshow, vol humor en ongezouten meningen, kijk je op Ziggo Sport. 

Formule 1 Café

Tijdens een Grand Prix weekend is Rob Kamphues je gastheer in hét autosportcafé van Nederland. Interviews met Verstappen, het laatste nieuws en de beste vooruit- en terugblikken.

Jack in Rondo

Samen met Jan van Halst, Wim Kieft, Ruud Gullit en Youri Mulder neemt Van Gelder alle nationale en internationale voetbalgebeurtenissen door in Rondo. En ze sparen elkaar daarbij niet!

KAN 014

Onderdeel van Kabel TV , TV Standard
Kanaal 014 | Ziggo GO | HD | Tv Zender | Replay TV

Kijk live op Ziggo GO Meer over Digitale Televisie
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.