Overslaan en ga naar inhoud
Ziggo Sport kijk je op kanaal 14

Ziggo Sport

Alles wat je als sportfan nodig hebt. Gratis op kanaal 14.

Bij Ziggo Sport zie je alle live wedstrijden die je op sportgebied niet wilt missen. Aangevuld met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, kijk je de klok rond. Niks missen? Check de Ziggo Sport tv-gids.

Het plezier van de mooiste duels

Ziggo Sport is dé sportzender van Nederland met het allermooiste aanbod van zinderende sporten zoals internationaal voetbal (zoals La Liga, Ligue 1, Serie A en Champions League), toptennis (alle ATP 1000 Masters toernooien en Wimbledon), golftoernooien, nationale teams van hockey, basketbal, handbal, volleybal, Six Nations rugby, Diamond League atletiek, MotoGP, NASCAR & IndyCar racing, wielrennen, wintersporten en nog veel en veel meer moois om nu en in de komende jaren van te genieten.

Ziggo Sport blijft ook dit jaar de plek voor raceliefhebbers. Iedere avond in het raceweekend zie je samenvattingen van de Formule 1-trainingen, kwalificaties en wedstrijden. Ook het vertrouwde Ziggo Sport Race Café blijft en er komt naast de vrijdagavond ook een uitzending op zondag tijdens raceweekenden.

Kanaal 014
Onderdeel van:

Kabel TV , TV Standard

Zenderopties:

HD , Ziggo GO , Tv Zender , Replay TV