XITE kijken

XITE

24/7 de populairste en nieuwste muziekvideo’s

Met XITE kijk je 24 uur per dag, 7 dagen per week de beste muziekvideo’s. Dagelijks ben je verzekerd van de beste artiesten en de nieuwste videoclips. Voor iedere muziekliefhebber heeft XITE wat wils. Fan van de 90s? Dan tune je in voor 'Back 2 The 90s'! Uit volle borst meezingen met jouw favoriete nummers? Dan is 'Sing-Along Saturday' wat voor jou. 

De XITE Christmas Section

Kerstliefhebbers opgelet! Speciaal voor de feestdagen vind je op XITE de Christmas Section, met maar liefst 6 kerstkanalen! Van de grootste hits tot de meest nostalgische classics, en van knusse Country hits tot de lekkerste R&B jams. Dat én meer zie je in de interactieve muziekvideo app van XITE.
 
Ontdek de XITE interactieve app

In de app-bibliotheek van Ziggo vind je de vernieuwde XITE interactieve app:  dé manier om muziekvideo's te bekijken op de Mediabox XL en Mediabox Next. Je kan kiezen uit zorgvuldig samengestelde themakanalen zoals '80s Flashback' en 'Siempre latino' of je eigen themakanaal aanmaken via de Mixer. Daarnaast kan je met je afstandsbediening heel eenvoudig video's liken en skippen waardoor je zelf bepaalt welke muziekvideo's je wilt zien en welke je liever overslaat. En het mooie is dat je dit alles kan doen zonder te registreren!

XITE kijken
Kanaal 025
Onderdeel van:

TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV