Overslaan en ga naar inhoud

XITE

Dé ultieme manier om muziekvideo’s te kijken op jouw tv

Met XITE kijk je 24 uur per dag, 7 dagen per week naar de beste muziekvideo’s. Zo ben je dagelijks verzekerd van de grootste lokale en internationale artiesten en zorgt het team van muziekexperts ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste releases. XITE’s uitgebreide programmering biedt dan ook voor ieder wat wils. Fan van een portie throwbacks? Tune dan in voor ’Throwback Thursday’ op donderdagavond, of ontdek de grootste hits van nu tijdens de XITE Top 20 op vrijdag én zondag. Bekijk de TV Gids en ontdek de gehele programmering. 

Ontdek de XITE interactieve app

Met de splinternieuwe versie van de interactieve XITE app geniet jij nog meer van muziekvideo’s. In de app vind je tot wel 200 muziekvideokanalen, van de nieuwste releases in ‘Fresh Friday’ tot de meest nostalgische clips in een van de vele ‘Decades’ kanalen. Via het uitgebreide menu zoek jij eenvoudig naar al jouw favoriete genres, moods, hits en klassiekers. 

Gebruik je afstandsbediening en ontdek de mogelijkheden van de XITE app. ‘Like’ video’s en sla ze op in het ‘Your Likes’ kanaal in het XITE menu. Wil je liever een video overslaan? Dat kan door video’s te ‘skippen’ met de rechter pijl knop. Ontdek ook de ‘For You’ sectie met gepersonaliseerde kanalen aan de hand van jouw ‘likes’ en kijkgedrag. Met onder andere de nieuwste releases in het ‘Released’ kanaal tot meer muziekvideo suggesties in de ‘Surprise Me’ afspeellijst. Nog meer aan de knoppen zitten? Gebruik dan de zoekfunctie in het XITE menu of maak je eigen muziekvideo mix met de ‘Mixer’ functie.

Check het nu op XITE! Registreren is niet nodig.

Kanaal 025
Onderdeel van:

TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV