TV538 kijken

TV538

TV = 538!

TV 538 gaat verder waar Radio 538 ophoudt. Met het vertrouwde gevoel voor humor kijk je mee achter de schermen bij de DJ’s en blijf je op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws. Vette items en natuurlijk heel veel muziek!

De vertrouwde gezichten en stemmen van 538

Op TV 538 zie je iconen als Edwin Evers en Ruud de Wild aan het werk in hun vertrouwde omgeving. Zo krijg je mee hoe deze DJ’s van hun studio een vrolijke chaotische bende maken. Ook andere bekende 538-DJ’s als Barry Paf, Dennis Ruyer en Frank Dane komen voorbij.

Unieke programma’s

TV 538 zendt unieke programma’s uit, geheel in de stijl van 538. Neem Hitnewz, dat je op de hoogte houdt over alles wat er gebeurt op het gebied van showbizz en entertainment. Daarnaast zie je de 538 Dag Top 5, waarin elke dag de beste clips te zien zijn, gekozen door de kijker. Ook zendt het kanaal registraties uit van de grotere 538-evenementen door heel het land!

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

TV538 kijken
Kanaal 538
Onderdeel van:

Zenderopties:

Ziggo GO , Tv Zender

TV538 kijken
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.