TLC kijken

TLC

De zender speciaal voor vrouwen

TLC is dé non-fictie en lifestyle entertainment tv-zender voor vrouwen. TLC is fris en anders en vertelt mooie, ontroerende, en altijd oprechte verhalen over bijzondere en kleurrijke mensen. De zender durft daarbij altijd een stapje verder te gaan en onderwerpen te tonen die vaak onbesproken blijven.

Unieke mix van talenten

TLC brengt een opvallende mix van onbekende subculturen, fascinerende families, enthousiaste bruiden, extreme koopjesjagers, creatieve meesterbakkers en invloedrijke stylisten. TLC biedt een verrassende twist op alledaagse en niet-alledaagse onderwerpen, zonder daarbij een oordeel te vellen. Kortom, het echte leven, nét even anders bekeken.

Net een stapje verder met verschillende thema's

TLC is niet bang om onderwerpen net iets anders te benaderen. De zender brengt het leven zoals het is. Daarnaast staat TLC voor ontspanning. Humor wordt afgewisseld door af en toe een traan. Zo toont TLC alle kanten van het leven.

KAN 021

Onderdeel van Kabel TV , TV Standard
Kanaal 021 | Ziggo GO | HD | Tv Zender | Replay TV

Kijk live op Ziggo GO Meer over Digitale Televisie
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.