Overslaan en ga naar inhoud
Stingray DJAZZ kijken

Stingray DJAZZ

Living the world of jazz

Bij Stingray DJAZZ draait alles om jazz. 24 uur per dag, 7 dagen per week richt de zender zich op jazzmuziek en de jazz-artiesten.

Maandelijks een ander thema

Elke maand staat een speciaal thema centraal. En worden concerten en documentaires uit een bepaald land of werelddeel uitgezonden. Ook artiesten staan centraal bij Stingray DJAZZ. Dit zijn voornamelijk artiesten die een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van jazz of jazz-gerelateerde muziek.

Jazzshows overal ter wereld

Jazzmuziek is overal op de wereld een geliefde muzieksoort. Zo zendt Stingray DJAZZ exclusieve jazzfestivals uit Amerika, Europa en Azië uit. Ook komen wekelijks prachtige documentaires en vintage opnames van jazzgrootheden voorbij. En natuurlijk hoef je de exclusieve jazzconcerten van je favoriete artiest niet te missen.

Legendarische jazzartiesten alleen op Stingray DJAZZ

Op Stingray DJAZZ zie je alleen de populairste jazzartiesten zoals Duke Ellington, Miles Davis, en de soul van Earth, Wind & Fire. En natuurlijk jazzsensatie Jamie Cullum. Daarnaast richt Stingray DJAZZ zich ook op jazz uit eigen land. In samenwerking met een aantal Nederlandse jazzclubs worden tv-opnames gemaakt.

Kanaal 611
Onderdeel van:

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV