Overslaan en ga naar inhoud
ShortsTV kijken

ShortsTV

The short movie channel

ShortsTV staat volledig in het teken van korte films. Shorts dus. De programmering bestaat uit blokken van een uur of een halfuur met een bijzondere selectie van verschillende genres. Van komedie tot musicals, en van thrillers tot animatie.

Op ShortsTV zie je ook genomineerde en bekroonde korte films. Van Academy Award-winnaars tot aan bekroonde films van internationale filmfestivals.

Genomineerde en bekroonde korte films

ShortsTV toont ook korte genomineerde en bekroonde films, van Academy Award-winnaars tot aan bekroonde films van internationale filmfestivals. Daarnaast zendt ShortsTV ook computeranimatiefilms van de hoogste kwaliteit, filmische hoogstandjes van internationale en onafhankelijke filmmakers én prijswinnende films van de meest spraakmakende nieuwe regisseurs uit.

ShortsTV op de Mediabox XL

Nog geen genoeg gekregen van de korte films van ShortsTV? Met de ShortsTV app op de Mediabox XL kijk je korte films wanneer je dat wilt. Een grote selectie aan korte films staat voor je klaar.

Alle verschillende genres van ShortsTV worden vertegenwoordigd: Stars in Shorts, Animate!, Midnight, Shorts Docs, Film School, Best in Fest, Editor’s Pick, Shorts in Love en Comedy.

Kanaal 125
Onderdeel van:

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV