ShortsTV kijken

ShortsTV

The short movie channel

Zender van de Maand september ShortsTV staat volledig in het teken van korte films. Shorts dus. De programmering bestaat uit blokken van een uur of een halfuur met een bijzondere selectie van verschillende genres. Van komedie tot musicals, en van thrillers tot animatie.

Op ShortsTV zie je ook genomineerde en bekroonde korte films. Van Academy Award-winnaars tot aan bekroonde films van internationale filmfestivals.

Genomineerde en bekroonde korte films

ShortsTV toont ook korte genomineerde en bekroonde films, van Academy Award-winnaars tot aan bekroonde films van internationale filmfestivals. Daarnaast zendt ShortsTV ook computeranimatiefilms van de hoogste kwaliteit, filmische hoogstandjes van internationale en onafhankelijke filmmakers én prijswinnende films van de meest spraakmakende nieuwe regisseurs uit.

ShortsTV op de Mediabox XL

Nog geen genoeg gekregen van de korte films van ShortsTV? Met de ShortsTV app op de Mediabox XL kijk je korte films wanneer je dat wilt. Een grote selectie aan korte films staat voor je klaar.

Alle verschillende genres van ShortsTV worden vertegenwoordigd: Stars in Shorts, Animate!, Midnight, Shorts Docs, Film School, Best in Fest, Editor’s Pick, Shorts in Love en Comedy.

The Pitch

Thema van de maand: het Nederlands Film Festival

Ter ere van het Nederlands Film Festival (NFF), dat eind september in Utrecht wordt gehouden, hebben we speciale programma’s voor je klaar staan. We tonen je het hart van het festival en bijzonder Nederlands filmtalent. 

Nederlands Film Festival: Selectie Korte Films

Woensdag 25 september, 21.00 uur

Show met selectie van korte films die op het NFF hebben gedraaid, inclusief interviews met de filmmakers. 

Festival Favourites NFF 2018

Donderdag 26 september, 19.30 uur

Bij de start van het NFF van dit jaar kijken we terug naar een paar hoogtepunten van de editie van 2018. 

The Pitch NFF 2018

Vrijdag 27 september, 19.30 uur

The Pitch geeft filmmakers de kans om hun volgende korte film te pitchen voor onze deskundige jury. Ze maken kans om financiering voor hun project te winnen inclusief uitzending van hun korte film op Shorts TV over de hele wereld. In deze uitzending zien we welke Nederlands filmmaker deze prijs won op het NFF van 2018.

En verder zie je deze maand nog Dutch Stories (elke zondag om 22.00 uur), Belgian Stories (elke dinsdag om 21.00 uur), Stars in Shorts (elke maandag om 21.00 uur) en nog veel meer mooie korte films. 

ShortsTV kijken
Kanaal 125
Onderdeel van:

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV

ShortsTV kijken
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.