RTV Utrecht kijken

RTV Utrecht

Nieuws uit de provincie Utrecht

RTV Utrecht is de regionale publieke tv-zender voor, door en over de regio en stad Utrecht. Het doel van deze zender is het verspreiden van regionaal nieuws dat relevant en interessant is voor de inwoners van de provincie Utrecht.

RTV Utrecht probeert op zijn manier zoveel mogelijk Utrechtenaren te bereiken, met specifieke nieuws- en actualiteitenitems uit de regio. Of het nu gaat om de gemeentelijke verkiezingen of het bezoek van een bijzondere kunstshow aan de stad.

Televisie voor de stad en de provincie

De uitzendingen en programma’s van RTV Utrecht zijn divers en afwisselend. Naast informatieve, ontspannings- en sportuitzendingen kijk je bij RTV Utrecht natuurlijk ook naar nieuws- en actualiteitenprogramma’s. De regionale identiteit en thema’s die relevant zijn voor de regio Utrecht komen hier steeds in naar voren.

Calamiteiten

Daarnaast is RTV Utrecht ook de calamiteitenzender voor de regio Utrecht. Mocht er een noodbericht of situatie afgekondigd moeten worden, dan verloopt dat via het regionaal kanaal.

KAN 708

Onderdeel van Kabel TV , TV Standard
Kanaal 708 | Ziggo GO | Tv Zender

Kijk live op Ziggo GO Meer over Digitale Televisie
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.