TV Noord kijken

RTV Noord

Nieuws uit Groningen

RTV Noord is de regionale zender van de regio Groningen. Het kanaal heeft als doel informatie, nieuws en andere interessante feiten uit en over Groningen uit te zenden. RTV Noord een lokaal, menselijk en betrokken tv-zender en is de onmisbare nieuwsbron van iedere Groninger.

De omroep RTV Noord wil zoveel mogelijk mensen met de provincie Groningen als interessegebied bereiken.

De opdracht van RTV Noord

Publieke overdracht van nieuwswaardige feiten en uitzendingen is de opdracht van de zender, met marktgerichte programmering als houvast. De essentiële taak van de regionale omroep RTV Noord is het brengen van actuele informatie van, over en door Groningen en haar inwoners.

Waar je Groningen ziet en hoort

Nieuws, sportactiviteiten, Groningse taal en cultuur – de Groningse duiding van de actualiteit staat hier centraal. Als publieke omroep van de regio Groningen wil RTV Noord op een toonaangevende en leidinggevende manier een podium bieden voor het publieke debat en een platform zijn voor de Groningse cultuur, historie en actualiteit.

KAN 701

Onderdeel van Kabel TV , TV Standard
Kanaal 701 | Ziggo GO | Tv Zender

Kijk live op Ziggo GO Meer over Digitale Televisie
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.