RTL Z kijken

RTL Z

De hartslag van het zakelijke nieuws. 24 uur per dag.

RTL Z is dé zender voor financieel en beursnieuws. En ook voor breaking news stem je 24 uur per dag af op RTL Z.

Zakelijk nieuws en meer

Bij RTL Z krijg je naast nieuws ook verdieping en entertainment. Verwacht dus meer aandacht voor thema’s als personal finance, business, innovatie en lifestyle, terwijl nieuws – ook breaking news – en beurs natuurlijk de pijlers van de zender blijven. Heb je ambitie en wil je het maximale uit jezelf halen? Sta je ondernemend in het leven? Dan is RTL Z je zender.

Altijd en overal up-to-date

RTL Z vind je overal en op elk moment van de dag: op de eigen tv-zender, de nieuwe website, de nieuwe mobiele app, en op social media-kanalen. Op de laatste drie draait RTL Z om nieuws en daarnaast de uitleg van het nieuws, met tips en commentaar. En met verhalen die je vermaken en inspireren, die gericht zijn op de toekomst, op vernieuwing en vooruitgang.

Alle programma’s kijk je ook on demand, via de website en op de app. Op tv is RTL Z in de ochtend en overdag vooral kort en bondig. In de avond maakt de zender ruimte voor context, verdieping en vermaak. RTL Z blijft de breaking news-zender voor alle Nederlandse RTL-zenders.

KAN 012

Onderdeel van Kabel TV , TV Standard
Kanaal 012 | Ziggo GO | HD | Tv Zender | Replay TV

Kijk live op Ziggo GO Meer over Digitale Televisie
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.