RTL Lounge kijken

RTL Lounge

Dé digitale vrouwenzender van Nederland

De zender RTL Lounge brengt zeven dagen per week, 24 uur per dag de leukste programma’s voor vrouwelijk Nederland. Je ziet de beste series op het gebied van drama en lifestyle uit binnen- en buitenland.

De beste (drama)series van eigen bodem!

Op woensdagavond pakken we de gereedschapskist erbij voor Help, Mijn Man is Klusser! en op vrijdagavond zie je de topserie Gooische Vrouwen.

Vooruitkijken van de leukste soaps

Je kijkt elke ochtend de laatste afleveringen van GTST en The Bold and The Beautiful van de avond ervoor terug. Maar weet je wat veel leuker is? Elke avond om 22.30 en 23.00 uur zie je al de previews van beide series op RTL Lounge! Weet je als eerste hoe het de bewoners van Meerdijk en LA vergaat. In het weekend zijn deze soaps urenlang non-stop in marathonvorm te zien.

Lifestyle-programma's

Elke dag komen bij RTL Lounge de leukste programma’s op het gebied van beauty, koken, fashion, gezondheid en liefde voorbij. Bekende titels zijn onder andere America’s Next Top Model en Wie is de Chef?

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

RTL Lounge kijken
Kanaal 140
Onderdeel van:

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV