Overslaan en ga naar inhoud
RTL kijken

RTL

Die beste Unterhaltung aus Deutschland

De beste entertainment uit Duitsland ziet u bij RTL Television. Van Duitse soaps tot Amerikaanse crimeseries. En alles ertussenin. Kijk bijvoorbeeld naar de populaire soap Gute Zeiten Schlechte Zeiten, het programma vol adrenaline Explosiv en de hersenkrakende spelshow Wer Wird Millionär.

Stuk voor stuk programma's om met de hele familie van te genieten. Niet voor niets is RTL Television een zender waar ook Nederlanders graag op afstemmen.

Alarm für Cobra 11

Spanning en actie in Noordrijn-Westfalen. Twee agenten van de Autobahnpolizei houden zich bezig met verkeersongevallen, filebegeleiding, verkeersovertredingen en misdrijven. Alles behalve een rustige kantoorbaan. Elke aflevering van deze spectaculaire crimeserie over de Duitse snelwegpolitie zit boordevol actie, stunts en ontploffende auto's. De snelweg was nog nooit zo spannend! Kijk Alarm für Cobra 11 bij RTL Television.

De tijd van onbezorgdheid is voorbij

Alle schandalen en intriges in Meerdijk zijn ook in Duitsland te volgen. De populaire soap Gute Zeiten Schlechte Zeiten is de serie die gebaseerd is op Goede Tijden Slechte Tijden. De Duitse versie draait vooral om een aantal jongeren in Berlijn. Het zijn scholieren, studenten en werken in de medische wereld of mode. Alle personages beleven hun geluksmomenten, maar staan ook vaak voor moeilijke keuzes. Scheidingen, macht, intriges, affaires en moord zijn aan de orde van de dag. Gute Zeiten Schlechte Zeiten is elke werkdag rond 20.00 uur te zien bij RTL Television.

Kanaal 058
Onderdeel van:

TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender