ONS kijken

ONS

Voor plussers met zin in leven en een hart voor het verleden

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.

Een goed gevoel

Bij ONS ziet u programma’s uit en over het verleden. Programma’s die u een goed gevoel geven. Denk aan klassiekers als Bonanza, Medisch Centrum West en Kookgek met Braakhekke. Maar ook prachtige historische kostuumdrama’s en films die de sfeer van vroeger uitademen.

Reizen, koken en de muziek uit je jeugd

Maar ONS biedt veel meer: Natuurprogramma’s als Plattelanders, Ontdek je Plekje en Nationale Landschappen. Films met topacteurs als Monique van de Ven, Rutger Hauer en Peter Faber. En er is aandacht voor ‘het goede leven’ met bijvoorbeeld de culinaire roadtrip van acteur Sjoerd Pleijsier in En Route avec Pleijsier.

En er is muziek! Erik de Zwart presenteert het Top 40 Hitdossier en Ernst Daniel Smid introduceert klassieke concerten in het programma Ernst op Zondag. In De Plaat Blijft Hangen ziet u muziekclips uit de jaren 70 en 80. Haal uw dansschoenen maar uit de kast!

ONS kijken
Kanaal 050
Onderdeel van:

TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , Tv Zender , Replay TV

ONS kijken
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Kijk de eerste 4 maanden met 50% korting. Daarna betaal je € 11,95 per maand. 

Maandelijks opzegbaar. 

Meer weten?