Overslaan en ga naar inhoud
ONS kijken

ONS

Voor plussers met zin in leven en een hart voor het verleden

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.

Bij ONS zie je programma’s uit en over het verleden. Programma’s die je een goed gevoel geven. Denk aan klassiekers als Wordt U al Geholpen?Medisch Centrum West en You Rang M'Lord?. Maar ook prachtige historische kostuumdrama’s als James Herriot en The Onedin Line en films die de sfeer van vroeger uitademen. Maar ONS biedt veel meer: natuurprogramma’s, films met topacteurs als Monique van de Ven, Rutger Hauer en Peter Faber en aandacht voor ‘het goede leven’ met bijvoorbeeld de culinaire roadtrip van acteur Sjoerd Pleijsier in En Route avec Pleijsier.

Meer ONS

Uiteraard zie je bij ONS ook echte beelden van vroeger in archiefprogramma’s als Een Bijzonder JaarDe Gouden Jaren en Mijlpalen van de 20e eeuw. De beste Nederlandse entertainers keren bij ONS terug op de buis: Snip en SnapDe Mounties en een keur aan andere toppers in het programma Gouden Amusement. En er is muziek. Erik de Zwart presenteert het Top 40 Hitdossier en in De Plaat Blijft Hangen zie je muziekclips uit de jaren 70 en 80. Haal uw dansschoenen maar uit de kast.

Kanaal 050
Onderdeel van:

TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV