Overslaan en ga naar inhoud
Omroep Zeeland kijken

Omroep Zeeland

Bron voor nieuws en wetenswaardigheden

Omroep Zeeland is de regionale publieke tv-zender van de regio en provincie Zeeland. Deze televisiezender is het Zeeuwse platform voor nieuws, actualiteit, achtergronden, cultuur, sportzaken en lokale evenementen.

Omroep Zeeland is bekend en geliefd bij iedere Zeeuw en wordt gebruikt als de bron voor alle nieuws en wetenswaardigheden over en rondom de regio Zeeland.

Alle facetten van de provincie

Omroep Zeeland laat de verschillende facetten van de provincie zien en aan het woord, door middel van haar verschillende kanalen. De televisiezender is daar een van. Omroep Zeeland in een notendop is Zeeuws en betrokken, betrouwbaar en onderscheidt zich van andere omroepen door het lokale Zeeuwse karakter. De programma’s van Omroep Zeeland zijn gemaakt met gevoel, nieuwsgierigheid en liefde voor de provincie.

Dé omroep van Zeeland

Omroep Zeeland laat de vele gezichten zien van Zeeland. Betrouwbaar en onderscheidend. De uitzendingen op deze regionale tv-zender zetten de kennis van de regio centraal op een manier die de Zeeuwen aanspreekt. De programma's zijn professioneel gemaakt, met gevoel en nieuwsgierigheid. Met aandacht voor de journalistieke kwaliteit en kennis van de provincie.

Kanaal 711
Onderdeel van:

Kabel TV , TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender