NPO 1 extra kijken

NPO 1 extra

De mooiste programma's van de publieke omroep

Op feelgoodzender en Zender van de maand december NPO 1 extra zie je de mooiste programma’s uit de schatkamer van de publieke omroep. De zender brengt je de hoogtepunten uit ruim zestig jaar Nederlandse televisiehistorie. Tijdloze televisie van vroeger en van nu.

Zender van de maand

NPO 1 extra is in december Zender van de Maand bij Ziggo. Op NPO 1 extra kunnen de fans van kostuumdrama Poldark op NPO 1 Extra alvast het vijfde seizoen kijken. Vanaf maandag 9 december is deze hitserie dagelijks te zien om 20.50 uur. Verder zijn dagelijks nieuwe afleveringen van late night-series te zien zoals The Bay, A Confession, Shetland en Those who kill. Tijdens de vooravond komen Cold Feet en Little Britain voorbij.

Verder in december
  • In het weekend staan Nederlandse familiefilms centraal zoals Briefgeheim, Achtste Groepers Huilen Niet en Lepel.
  • Van 10 t/m 17 december is het Cabaretweek: voorstellingen van grote namen als Youp van ’t Hek, Theo Maassen, Pieter Derks en Peter Pannekoek vormen de basis van de Cabaretweek, dagelijks om 21.50 uur.
  • Tijdens deze week biedt NPO 1 extra ook een tv-podium voor grote talenten als Yentl en de Boer, Maartje & Kine en Emilio Guzman.
  • En op NPO 1 extra zie je in december vertrouwde programma's als: Na Het Nieuws, Hints, Onderweg naar Morgen, De Slimste Mens en TV Monumenten houden hun vaste plaats in de programmering. 
Weerzien met televisiegeschiedenis

Dit televisieseizoen geniet je dagelijks van bijvoorbeeld Laat de Leeuw en de talkshow Barend & Witteman. Ook de TROS TV Show op Reis, Villa Felderhof, Kopspijkers, De Rijdende Rechter Classics en Ook dat Nog! maken deel uit van de programmering van NPO 1 extra.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

NPO 1 extra kijken
Kanaal 128
Onderdeel van:

Zenderopties:

NPO 1 extra kijken
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.