Overslaan en ga naar inhoud
NDR kijken

NDR

Gericht op de Noord-Duitse deelstaten

NDR is één van de Duitse regionale openbare tv-zenders en staat voor Norddeutscher Rundfunk. NDR richt zich op de Noord-Duitse deelstaten, zoals Hamburg en Niedersachsen. Kijk naar een breed aanbod aan televisieprogramma’s. Naast vaste uitzendingen rondom actualiteit, zijn er op deze zender ook veel programma’s rondom wetenschap en entertainment te zien.

NDR zendt naast eigen producties, zoals series en actualiteitenprogramma’s, ook Duitse en internationale films uit. Die zijn in het Duits nagesynchroniseerd. 

Regionaal nieuws uit Noord-Duitsland

Nieuws uit de regio van Noord-Duitsland zie je als eerste bij NDR. Nieuws uit Niedersachsen, Schleswig-Holstein, Mecklenburg-Vorpommern en Hamburg komt voorbij. Maar ook het weer en verkeer uit de regio wordt besproken. Zo weet je met NDR precies wat er speelt in de Noord-Duitse deelstaten.

Gevarieerd aanbod

De Duitstalige tv-zender NDR legt zich toe op het uitzenden van een zeer gevarieerd aanbod aan programma’s met nadruk op actualiteit en maatschappij.

Onder andere biedt deze Duitse zender uitzendingen rondom nieuws, sport, actualiteit, maatschappelijke vraagstukken, series en entertainment.

Kanaal 057
Onderdeel van:

Kabel TV , TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender