National Geographic kijken

National Geographic

Een verrassende blik op de wereld

National Geographic vertelt de belangrijkste verhalen uit de wereld van wetenschap, technologie, geschiedenis, reizen, natuur en nog veel meer. De programma’s van National Geographic zijn altijd authentiek, intelligent, entertainend, persoonlijk, betrouwbaar, fascinerend, krachtig en educatief.

De interessantste dieren

Bij National Geographic leer je veel over het dierenrijk. Of dat nou de beesten uit het wild zijn of de huisdieren uit je eigen omgeving. Zo zie je in Dog Whisperer hoe hondenpsycholoog Cesar Millan onuitstaanbare honden omtovert in brave schoothondjes. Of volg de Nederlandse dierenarts Jan Pol, die vanuit zijn praktijk op het platteland in de VS er alles aan doet om dieren in nood er weer bovenop te helpen.

Altijd avontuur

De doorgewinterde avonturier kan zijn hart ophalen bij de programma’s van National Geographic. Neem de realityserie Ultimate Survival Alaska, waar acht mannen met elkaar de strijd aangaan in barre Arctische omstandigheden. Of het bloedstollende Die Trying, waarin zeer risicovolle expedities worden ondernomen naar bizarre oorden.

National Geographic kijken
Kanaal 018
Onderdeel van:

Kabel TV , TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV

National Geographic kijken
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Kijk de eerste 4 maanden met 50% korting. Daarna betaal je € 11,95 per maand. 

Maandelijks opzegbaar. 

Meer weten?