Overslaan en ga naar inhoud
MyZen TV kijken

MyZen TV

Your well-being partner

Ontvlucht het drukke leven van alledag. Kom tot rust, ontstress en ontspan. Met MyZen TV in HD heb je de hele dag toegang tot programma’s waarin balans, rust en innerlijke kalmte centraal staan.

MyZen TV is een lifestyle zender met coaching, inspirerende verhalen en entertainment om een beter leven te leiden.

Ontdek de laatste lifestyle trends, probeer onze schoonheidstips, kook gezond en reinig je lichaam, bezoek de mooiste tuinen. Volg onze reality shows, verhalen en echte ervaringen van mensen die ervoor gekozen hebben om hun leven te verbeteren of compleet te veranderen. Ontdek MyZen TV en vind je innerlijke balans en je welverdiende mentale rust.

Ben vrolijk met MyZen TV!

Body & Soul - Praktisch Life Changes - Inspirerend

Tutorials, uit een groot scala aan yoga-oefeningen, stretchen en meditatie. MyZen TV is coaching voor een meer actief en zen leven.

Life Changes - Inspirerend

Geniet van documentaires en series die opbeurend zijn en je een gevoel van verwondering geven, met mensen, plaatsen en nieuws die je inspireren om een leven te leiden dat rijker, gelukkiger en meer zen is.

Daily well-being - Entertaining

Ontdek de dagelijkse well-being programma’s met schoonheidstips, de laatste trends, kookshows en gezonde lifestyle adviezen.

Escape - Voordelen

Ga op ontdekkingsreis en leef een leven vol avonturen, ontsnap naar ademloos mooie locaties en magische plekken overal ter wereld. Reis en ga op weg met onze eco-vriendelijke uitstapjes. Geniet, heb plezier, groei, ontdek en ontsnap met Myzen TV!

Kanaal 134
Onderdeel van:

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV