MyZen TV kijken

MyZen TV

Your well-being partner

Ontvlucht het drukke leven van alledag. Kom tot rust, ontstress en ontspan. Met MyZen TV in HD heb je de hele dag toegang tot programma's waarin balans, rust en innerlijke kalmte centraal staan. Van korte meditatie tot handige how-to's om jezelf weer in balans te brengen.

Met een breed aanbod aan onder andere yoga-oefeningen, meditatietips en ontspannende muziek heb je met myZen TV een compleet wellness centre aan huis.

Weer helemaal in vorm dankzij Tai Chi

De bewegingen bij Tai Chi worden in een vaste volgorde uitgevoerd. Er wordt ook wel gesproken van vormen. Elke stijl kent zijn eigen vormen. Een vorm helemaal doorlopen duurt ongeveer 3 tot 20 minuten. De langzame bewegingen, die vanuit de buik en vooral zeer ontspannen uitgevoerd worden, zijn kenmerkend voor Tai Chi.

De lotus als metafoor voor bevrijding

Meditatie kan vergeleken worden met groeien van de lotusbloem uit de modder naar het licht. Eenmaal boven water, ontvouwt ze zich in het licht van de zon. De modder is symbolisch voor de moeilijkheden die men op aarde tegenkomt, het donkere water staat voor de pijnlijke emoties die daardoor worden teweeggebracht. Het openvouwen van de lotus boven het water staat voor de bevrijding van alle zorg en voor het vinden van het geluk, de liefde en het licht. Ontdek de programma's van MyZen HD en ontvouw de lotus in jezelf.

Altijd rustgevend

Ga mee naar een exotisch en rustgevend oord. Met prachtige beelden, muziek en achtergrondgeluiden is het net alsof je echt op een tropisch eiland verblijft.

Zonder voice-overs of presentatoren ben je ruim een uur op een magische bestemming. Je lichaam en geest zijn weer helemaal ontspannen, na een kleine mentale vakantie.

MyZen TV kijken
Kanaal 134
Onderdeel van:

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV