Overslaan en ga naar inhoud
L1 TV kijken

L1 TV

Toonaangevend en actueel

Omroep Limburg, ook wel bekend als L1, is de regionale publieke televisiezender van en voor Limburg. L1 is een onafhankelijke regionale tv-zender die als publieke zender zonder winstoogmerk handelt.

De publieke omroep L1 is snel, actueel, onafhankelijk en bovendien een betrouwbaar regionaal medium. De omroep streeft voortdurend naar vernieuwing op alle vlakken.

Nieuws en achtergronden

Educatie is een belangrijke thema binnen deze regionale zender. L1 wil het toonaangevende, actuele medium voor de regio Limburg zijn. Het zwaartepunt van het kanaal ligt bij de Limburgse omroep op nieuws en de achtergronden bij het nieuws.

Sport uit Limburg

L1 is je bron voor kwalitatief hoogwaardige nieuwsitems, actualiteit en andere belangrijke regionale informatie van, over en door de provincie Limburg. Naast het laatste nieuws uit Limburg zendt de L1 verslagen en aankondigingen van sport en evenementen in en rondom de provincie uit. De uitzendingen worden gemaakt voor alle 1,1 miljoen Limburgers die in de regio wonen – én voor iedereen die interesse heeft in de provincie.

Kanaal 713
Onderdeel van:

Kabel TV , TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender