Overslaan en ga naar inhoud
ID kijken | Zenders | Ziggo

ID

Dé crimezender

ID zit altijd boordevol spanning, drama en mysterie. Laat je meeslepen door de duistere moordzaken, vermissingen en andere misdrijven die muurvast lijken te zitten.

Speur mee

De programma’s van ID verleiden je om zelf op zoek te gaan naar de waarheid achter de mysterieuze feiten. Je kruipt in de rol van zowel de dader als het slachtoffer, om je in te kunnen leven in de beweegredenen van beide partijen. Elk stukje beschikbare informatie wordt hierbij tot in detail bekeken. Zie je hoofd maar eens koel te houden bij het uitpluizen van deze bloedstollende zaken!

Waargebeurde crime-programma's

De programma’s van ID zijn allemaal op de waarheid gebaseerd. Wanneer je meespeurt krijg je dus de feiten van echte zaken onder ogen te zien. Zo zoekt de serie Fatal Encounters naar de onderliggende relatie tussen moordenaars en slachtoffers, en hoe hun paden zijn gekruist. I Married a Mobster volgt vrouwen die getrouwd zijn met een zware crimineel. Vanuit het perspectief van deze vrouwen wordt het verhaal verteld van de opkomst en ondergang van hun familie.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

Kanaal 123
Onderdeel van:

TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV