Horse & Country TV kijken

Horse & Country TV

Dé zender voor paardenliefhebbers

Horse & Country TV is dé plek waar iedereen samenkomt die van paarden en het leven daaromheen houdt. Je geniet 24 uur per dag van de beste internationale hippische sportwedstrijden. Daarnaast zie je ook programma’s over topruiters.

24 uur per dag de beste paardenprogramma’s

Horse & Country TV biedt een 24-uurs programmering met de mooiste programma’s over paarden en hun ruiters. Zo geniet je van de beste internationale hippische sportwedstrijden, programma’s over topruiters en -trainers, documentaires en nog veel meer. Met Horse & Country TV haal je dus gegarandeerd kwaliteitstelevisie in huis!

Programma’s uit binnen- en buitenland

Op Horse & Country TV zie je shows uit het Verenigd Koninkrijk en exclusieve programma’s die speciaal gemaakt zijn voor het Nederlandse publiek. Neem Aan de bak met Annemarie, waarin natural horsemanship-trainer Annemarie van der Toorn aan de slag gaat met verschillende paarden en pony’s. Of het informatieve Hippo TV, dat reportages brengt voor fokkers, gebruikers en recreatieve ruiters en menners.

Kijktips

Annemarie: Listening to Horses 

Serie 1, deel 1: donderdag 3 oktober om 18.30 uur, deel 2: vrijdag 4 oktober om 18.30 uur, deel 3: zaterdag 5 oktober om 18.30 uur, deel 4: zondag 6 oktober om 18.30 uur

In de vierdelige serie ‘Annemarie: Listening to Horses’ gaat de internationaal vermaarde trainster Annemarie van der Toorn aan de slag met de verschillende uitdagingen tussen paard en mens. Door haar succesvolle ervaring van vele jaren heeft zij een enorme hoeveelheid kennis opgebouwd die zij inzet om een betere relatie en zo samenwerking tussen paard en mens te creëren. Niet alleen voor de deelnemers maar ook voor de kijkers is deze serie heel leerzaam en interessant om te kijken.

Valegro: Sculpting the Legend

Donderdag 16 oktober om 18.00 uur

Valengro is één van ‘s werelds meest bekende paarden. Zo won hij niet alleen drie keer goud op de Olympische Spelen, maar staat ook het wereldrecord van de hoogste score ooit in de Grand Prix, de Kür op muziek en de Grand Prix Special op zijn naam. Om Valegro te bedanken voor zijn prestaties hebben de inwoners van zijn thuisbasis Newent een bronzen standbeeld van de legende laten maken. Om het geld daarvoor bij elkaar te krijgen, was de eer aan niemand minder dan George Welch om 12 kleine bronzen beeldjes te maken.

Tijdens deze documentaire neemt George ons mee op de reis die hij maakte om het beeld te realiseren. En natuurlijk wordt daarbij gesproken met iedereen voor wie Valegro een belangrijke rol in hun leven heeft gespeeld.  

FEI Eventing Nations Cup Boekelo

Woensdag 23 oktober om 20.00 uur

De FEI Eventing Nations Cup gaat verder in Boekelo waar de beste eventing-ruiters samenkomen om voor hun land een zo optimaal mogelijk resultaat neer te zetten. Bekijk de spannendste momenten van de Nations Cup in Boekelo tijdens deze highlight-show. 

Horse & Country TV kijken
Kanaal 136
Onderdeel van:

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV

Horse & Country TV kijken
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Combineer je internet van Ziggo mét Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.