Horse & Country TV

Dé zender voor paardenliefhebbers

Horse & Country TV is dé plek waar iedereen samenkomt die van paarden en het leven daaromheen houdt. Je geniet 24 uur per dag van de beste internationale hippische sportwedstrijden. Daarnaast zie je ook programma’s over topruiters.

24 uur per dag de beste paardenprogramma’s

Horse & Country TV biedt een 24-uurs programmering met de mooiste programma’s over paarden en hun ruiters. Zo geniet je van de beste internationale hippische sportwedstrijden, programma’s over topruiters en -trainers, documentaires en nog veel meer. Met Horse & Country TV haal je dus gegarandeerd kwaliteitstelevisie in huis!

Programma’s uit binnen- en buitenland

Op Horse & Country TV zie je shows uit het Verenigd Koninkrijk en exclusieve programma’s die speciaal gemaakt zijn voor het Nederlandse publiek. Neem Aan de bak met Annemarie, waarin natural horsemanship-trainer Annemarie van der Toorn aan de slag gaat met verschillende paarden en pony’s. Of het informatieve Hippo TV, dat reportages brengt voor fokkers, gebruikers en recreatieve ruiters en menners.

 

Kijktips

Passe Partout

In Passe Partout neemt presentatrice Daisy je mee naar de mooiste paardenevenementen van Nederland. In de afleveringen van Passe Partout worden topruiters en andere echte paardenmensen geïnterviewd. Als paardenfan zit je hier dus helemaal goed.

Backstage Pass with Monty Roberts

Roberts, de beroemde horsemanshiptrainer, gaat aan de slag met paarden met gedragsproblemen. Problemen die in dit programma aan bod komen zijn onder andere moeilijk te laden paarden en paarden met angst om geschoren te worden.

Anderen keken ook

  • Eurosport
  • Animal Planet HD
  • Eurosport 2
  • Motors TV
  •