Overslaan en ga naar inhoud
Horse & Country TV kijken

Horse & Country TV

Dé zender voor paardenliefhebbers

Horse & Country TV is dé plek waar iedereen samenkomt die van paarden en het leven daaromheen houdt. Je geniet 24 uur per dag van de beste internationale hippische sportwedstrijden. Daarnaast zie je ook programma’s over topruiters.

24 uur per dag de beste paardenprogramma’s

Horse & Country TV biedt een 24-uurs programmering met de mooiste programma’s over paarden en hun ruiters. Zo geniet je van de beste internationale hippische sportwedstrijden, programma’s over topruiters en -trainers, documentaires en nog veel meer. Met Horse & Country TV haal je dus gegarandeerd kwaliteitstelevisie in huis!

Programma’s uit binnen- en buitenland

Op Horse & Country TV zie je shows uit het Verenigd Koninkrijk en exclusieve programma’s die speciaal gemaakt zijn voor het Nederlandse publiek. Neem Aan de bak met Annemarie, waarin natural horsemanship-trainer Annemarie van der Toorn aan de slag gaat met verschillende paarden en pony’s. Of het informatieve Hippo TV, dat reportages brengt voor fokkers, gebruikers en recreatieve ruiters en menners.

Kijktips

Primeur bij Horse & Country TV – Dutch Masters live op televisie

Horse & Country TV zendt in het weekend van 13-15 maart 2020 live een aantal rubrieken uit van The Dutch Masters (Brabanthallen). Het is voor het eerst dat deze live op de Nederlandse televisie te zien zijn. Het is een van de vier topevenementen die deel uitmaken van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping en behoort tot de absolute wereldtop. Ook de nationale en internationale top dressuurruiters geven acte de presence in de Brabanthallen.

Kanaal 136
Onderdeel van:

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV