Overslaan en ga naar inhoud

HGTV

We love home!

HGTV is de interieur- en lifestylezender met een breed scala aan interieurinspiratie- en verbouwingscontent. Van inrichten, stylen, renoveren, aankopen tot verkopen, bij HGTV kan de kijker terecht voor álles in en rondom het huis. HGTV laat de werelden zien van échte mensen met dromen die zij willen laten uitkomen in hun interieur-, renovatie- of andere huisprojecten.

Programma's op HGTV

Bekende HGTV-programma's zijn Celebrity IOU, waarin de broers Jonathan en Drew Scott samen met celebrities huizen een complete make-over geven en vervolgens als verrassing schenken aan mensen die iets speciaals voor hen hebben betekend, My Lottery Dream Home met David Bromstad die loterijwinnaars helpt met hun gewonnen geld éindelijk dat grote droomhuis te kopen en House Hunters - inmiddels al 205 seizoenen verder - waarin huizenkopers nauw worden gevolgd in de zoektocht naar de nieuwe perfecte woning waarbij de plus- en minpunten zorgvuldig tegenover elkaar worden afgewogen.

Programma’s bij HGTV in Nederland zijn straks o.a. Fixer To Fabulous, waarin we zien hoe het getrouwde stel Dave en Jenny Marrs in de Amerikaanse staat Arkansas alles op alles zet om historische huizen in en om hun thuisstad Bentonville in ere te herstellen. Of No Reno Demo waarin social media influencer Jennifer Todryk de mooiste renovaties doet zónder mega sloopwerk. Jennifer combineert slimme design-oplossingen met kostenbesparende ideeën om zo schitterende home make overs te creëren en de levenslange dromen van de huiseigenaren eindelijk uit te laten komen.

Kanaal 026
Onderdeel van:

TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV