Fashion TV HD kijken

Fashion TV HD

Non-stop mode en trends

Catwalk, modellen, fashion, make-up en de laatste trends. Bij Fashion TV zit je vooraan het looppodium. Samen met alle ontwerpers die zich laten inspireren voor hun nieuwste collectie.

Daarnaast zie je bij Fashion TV nieuws rondom mode, ontwerpers, shows en feesten. Ook krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij de grootste catwalkshows. En allemaal in haarscherpe HD-kwaliteit.

De grootste modeshows over de hele wereld

De nieuwste collecties van de grootste ontwerpers zie je in de Fashion Week-evenementen. Die worden gehouden in hoofdsteden als New York, Londen, Parijs en Milaan. Fashion TV is er bij, en doet live verslag. Zo zie je welke collectie per seizoen helemaal in is.

The Fashion People Directory

De modellen die op de cover staan van tijdschriften en glossyies, wie zijn dat? Ontdek de mensen achter het gezicht in The Fashion People Directory. Modellen als Adriana Lima, Hannah Davis en Tali Lennox nemen je graag mee op reis door de modellenwereld. Maar ook fotografen als Adam Rindy, Jason Bassett en Ramon J. Goni vertellen graag over hun werk.

Mode en trends

Kijk 24 uur per dag en 7 dagen per week naar alle programma's en reportages rondom fashion, lifestyle, glamour en beauty. Bij Fashion TV HD heb je altijd non-stop kijk op de nieuwste trends.

Fashion TV is al sinds 1997 een begrip onder alle modeontwerpers, modellen en catwalks. Niet voor niets is Fashion TV gegroeid tot een multimediaal platform dat uitgebreid verslag doet van mode wereldwijd.

Fashion TV HD kijken
Kanaal 133
Onderdeel van:

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV

Fashion TV HD kijken
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Kijk de eerste 4 maanden met 50% korting. Daarna betaal je € 11,95 per maand. 

Maandelijks opzegbaar. 

Meer weten?