E! kijken

E!

Het laatste nieuws uit Hollywood

E! zorgt dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws uit Hollywood. Je hoort de beste entertainmentnieuwtjes, roddels over beroemdheden en je krijgt exclusieve kijkjes achter de schermen.

Altijd up-to-date

E! houdt je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de sterren. Door het dagelijkse showbizznieuws hoef je nooit meer iets te missen. Daarnaast doet E! verslag van de grootste filmpremières en zie je de laatste ontwikkelingen in de mode uit Hollywood.

De beste entertainment

De leukste programma’s bekijk je exclusief op E! Geniet bijvoorbeeld van Giuliana & Bill, waarbij je meegezogen wordt in het wel en wee van Fashion Police-presentatrice Giuliana Rancic en haar man Bill. Of volg de ontwikkelingen van The Escape Club, waarin twaalf jonge mensen genoeg hebben van hun gewone leven en de verleiding opzoeken in de Dominicaanse Republiek. Je komt nooit meer van de bank af!

E! kijken
Kanaal 126
Onderdeel van:

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender

E! kijken
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Combineer je internet van Ziggo mét Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.