Overslaan en ga naar inhoud

ducktv

Voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar oud

De gezonde, grappige en educatieve programmering is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar oud. Ducktv heeft korte afleveringen die zorgen voor plezier en ontspanning, zodat je als ouder spelenderwijs tijd met je kind kunt doorbrengen.

Televisie voor absolute beginners

Ducktv heeft een leuke en creatieve programmering voor peuters, kleuters en hun ouders. De hoogwaardige, originele en exclusieve programma's, gemaakt onder toezicht van kinderpsychologen, is ontworpen om kinderen te helpen de wereld om hen heen te ontdekken en hun emotionele en intellectuele ontwikkeling te stimuleren. De programmeerfilosofie van ducktv maakt gebruik van de nieuwste innovaties in de ontwikkeling van cognitieve mogelijkheden en levert inhoud die een positieve emotionele en educatieve impact heeft op kleine kijkers.

Korte afleveringen met kleurrijke maar zachte afbeeldingen en muziek, schattige en charmante personages verkennen een verscheidenheid aan onderwerpen door middel van liedjes, rijmpjes, vermakelijke verhalen en activiteiten. Voor zowel kinderen als ouders leuk om van te genieten: van gemakkelijk te bekijken animaties tot mini-cartoonseries en levensechte shows geproduceerd in 4K-technologie.

Kanaal 311
Onderdeel van:

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV