Overslaan en ga naar inhoud
DanceTelevision kijken

DanceTelevision

The party's at your house

DanceTelevision is hét dancemuziekkanaal dat garant staat voor de beste en hoogste kwaliteit dancemuziek. De dancebeats komen je huiskamer binnen en 's werelds beste DJ's knallen door je speakers. Met DanceTelevision komt je surroundsysteem pas echt volledig tot zijn recht.

DanceTelevision is aanwezig bij de grootste feesten en haalt toplocaties als Ibiza en Miami naar je toe. Voel de beats en kom in de partymood met DanceTelevision. 

Swingen op de muziek van Bob Sinclar

Bob Sinclar begon zijn carrière toen hij 18 jaar was. Hij specialiseerde zich in funk en hiphop, toen nog onder de naam Chris The French Kiss. Al snel werd Bob Sinclar bekend om zijn Franse smaak van house, met een stevig gebruik van samples en gefilterde discostrings. Niet voor niets heeft hij de Belgische TMF Award Best Dance International op zijn naam staan.

Dirty Dutch met DJ Chuckie

DJ Chuckie heeft vele dancehits op zijn naam staan. Hij remixt voor onder andere La Rouge, David Guetta, Enrique Iglesias en The Partysquad. DJ Chuckie treedt regelmatig op tijdens de bekende Dirty Dutch-events en Sensation. Met zijn opzwepende muziek krijgt hij iedereen de dansvloer op. Ook DJ Chuckie is één van de vele DJ's die je ziet - en vooral hoort - bij DanceTelevision.

Dance, dance, dance!

Dancemuziek staat centraal in de programmering van DanceTelevision, waar veel registraties van Europese en andere populaire dance-events worden uitgezonden. DanceTelevision toont ook veel bekende en beruchte dance-dj’s uit de dancescene. DanceTelevision is de ideale zender om goed feestje in te luiden, te beleven of juist af te sluiten.

Kanaal 605
Onderdeel van:

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV