Overslaan en ga naar inhoud
Cartoon Network kijken

Cartoon Network

Fun en avontuur de klok rond!

Met Cartoon Network beleef je altijd een hoop lol en avontuur. De grappigste en spannendste cartoons zorgen ervoor dat je met je lolbroek altijd op het puntje van je stoel zit. Cartoon Network: je wil steeds meer!

Altijd de leukste cartoons!

Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen over de vreemdste vriendschappen in Uncle Grandpa, Steven Universe en Teen Titans Go!

En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals Ben 10, LEGO® Ninjago en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, waar verbeelding op hol slaat!

Klassiekers zie je op Cartoon Network

Ook voor de klassiekers onder de tekenfilmfiguren zit je goed bij Cartoon Network. Zo kijk je met De Garfield Show mee in de wondere wereld van de oranje kater, die liever lui dan moe is. Meer katachtige avonturen beleef je met Tom and Jerry, waar het kat-en-muisspel nog altijd onbeslist is. Ben je op zoek naar mysterie? Help dan Scooby Doo en de rest van het Mystery Inc.-team om geheimzinnige raadsels op te lossen!

Kanaal 307
Onderdeel van:

TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV