Overslaan en ga naar inhoud
AT5 | Amsterdam

AT5

Echt Amsterdams nieuws

Achter oeroude dijken leven armen en rijken. Ze lachen, ze kijken. Ze willen niet wijken. AT5 is een belangrijke bron van informatie voor Amsterdammers. In de stad, en in de wijde omtrek. Ook voor lokale politici is de Amsterdamse nieuwszender de beste manier om de kiezers te bereiken.

Naast nieuws uit de stad zie je bij AT5 ook sport, cultuur, entertainment en talkshows. Rechtstreeks uit het hart van de stad.

Het laatste nieuws uit elk stadsdeel

Met ruim 810.000 inwoners gebeurt er elke dag iets in onze hoofdstad. Alles wat in en rondom de stad gebeurt, zie je in het AT5 Nieuws. Nieuws uit elk stadsdeel van Amsterdam. Het nieuws wordt zoveel mogelijk vóór of ná het nieuws van landelijke tv-zenders uitgezonden. Zo kun je thuis gewoon beide zien. Het AT5 Nieuws duurt ongeveer een kwartier, en wordt opgevolgd door weer en verkeer. Vaak gepresenteerd door échte Amsterdammers.

Een unieke kijk in het leven van Amsterdam

Amsterdam heeft een rijke historie. En die historie leeft voort in elke straat. In het programma Straten van Amsterdam geeft AT5 je een unieke kijk in die straten. Verslaggevers Gülden Ilmaz en Pieter Hulst belichten samen met bewoners bijzondere verhalen, die anders verborgen waren gebleven.

Nieuws uit de regio

De uitzendingen op de Amsterdamse regionale tv-zender AT5 draaien op regio relevante thema’s. Met een zwaartepunt voor het AT5 Nieuws met de laatste Amsterdamse nieuwtjes, biedt AT5 ook sociaal-maatschappelijke en entertainmentprogramma’s.

In elk programma van AT5 is natuurlijk een hoofdrol weggelegd voor de Nederlandse hoofdstad.

Kanaal 725
Onderdeel van:

Kabel TV , TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender