2M kijken

2M

La télévision culturelle franco-allemande


Arte is dé culturele tv-zender met culturele actualiteiten, films, documentaires, geschiedenis, muziek en educatie. Daarnaast zie je bij Arte speciale programma's rondom een thema. Bijvoorbeeld muziekdocumentaires van een artiest of groep, of filmklassiekers die je gezien moet hebben. Ook opera en klassieke muziekvoorstellingen komen uitgebreid aan bod.

Programma's van Arte worden zowel in het Frans als Duits uitgezonden Arte: la chaîne de télévision que vous voulez en voir plus.

Openheid, respect en vriendelijkheid

Arte brengt mensen dichterbij elkaar. Vooral mensen in Europa. De programma's van Arte sporen aan om na te denken en te emotioneren. Arte is een tv-zender waar passies en dromen op een vriendelijke manier worden ervaren. Op een unieke manier waar iedereen binnen het multiculturele publiek zich in kan vinden.

Klassiek, alternatief en vernieuwend

Naast actualiteiten in het nieuwsprogramma Arte Journal zie je bij Arte veel films en documentaires. Klassiek, alternatief of juist heel vernieuwend. Dat maakt Arte voor iedereen een interessante tv-zender om naar te kijken. En dat kan gewoon 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Frans-Duitse cultuur

Kwaliteit, variatie en diepte. Dit hebben de programma's van Arte met elkaar gemeen. Van alle programma's komt bijna de helft uit Duitsland en Frankrijk. De andere programma's komen uit verschillende landen binnen Europa.

Dit maakt het aanbod van Arte niet alleen heel rijk, maar vooral heel divers.

2M kijken
Kanaal 077
Onderdeel van:

TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , Tv Zender , Replay TV

2M kijken
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Kijk de eerste 4 maanden met 50% korting. Daarna betaal je € 11,95 per maand. 

Maandelijks opzegbaar. 

Meer weten?