192TV

24 uur per dag genieten van ‘Gouwe Ouwe’

192TV is een nostalgisch themakanaal gebaseerd op het profiel van Radio Veronica als piratenzender. Op deze zender zie je de beste clips en tv-optredens van artiesten uit de jaren ’50, ’60 en ’70.

De beste clips uit het verleden

Bij 192TV zie je een aaneenschakeling van de beste clips en tv-optredens uit het roemruchte verleden. Neem artiesten als The Beatles, The Rolling Stones, Jimi Hendrix en Abba. Maar ook de Nederlandse hits worden niet vergeten. Rob de Nijs, Golden Earring, George Baker en Het Goede Doel: ze komen allemaal voorbij op dit nostalgische kanaal.

Piratenzender Veronica

192TV staat volledig in het teken van Piratenzender Veronica. Dat uit zich niet alleen in de nostalgische clips die de zender uitzendt. Alle programma’s zijn gebaseerd op die mooie tijd. Zo nemen vertrouwde gezichten als Ad Bouman de presentatie op zich en zullen de jingles van weleer weer in de huiskamer klinken.

 

Kijktips

Nachtwacht

Elke avond van 22.00 uur tot middernacht komen de mooiste ballads voorbij op 192TV. Van George Michael, The Beatles en Abba, tot Simon & Garfunkel, Frank Sinatra en Kate Bush. Je hoort de allerfijnste deuntjes voor het slapengaan.

Top 192 van alle tijden

Met Kerst zendt 192TV de Top 192 van alle tijden uit. Je ziet de populairste clips van 192TV, gekozen door de kijkers zélf. Drie dagen lang praten Ad Bouman en Rob Stenders de hits aan elkaar, afgewisseld door interviews met artiesten die in de Top 192 staan.

Anderen keken ook

  • Brava NL Klassiek
  • 100% NL TV
  • TV Oranje
  • DJAZZ.tv
  •