Ziggo On Demand

De beste blockbusters, net uit de bios en nu al in huis. Van sfeervolle familiefilms tot spannende thrillers, met On Demand kijk je ze waar en wanneer je maar wilt. Uitgestrekt op de bank of onderweg, met je smartphone als bioscoop op zakformaat.

Video's bestellen vanuit je huiskamer

Zie Video On Demand als de oude, vertrouwde videotheek in de winkelstraat, maar dan op je eigen tv. Via de On Demand-knop op je afstandsbediening start je eenvoudig de film of serie die je kiest. Je kunt hem ook gewoon pauzeren, vooruit- en terugspoelen.

 
 

De beste blockbusters als eerste in huis

Van de nieuwste films, tot de grappigste komedies, van duister drama tot muziek. En van de beste actie- tot de leukste kinderfilms.
Je vindt ze op je mediabox onder Movies & Series.

 
 

Je eigen bioscoop op zakformaat

Bekijk de nieuwste films en series ook online op je tablet en smartphone. Met Online tv-kijken heb je een bioscoop op zakformaat. Download de gratis Ziggo GO app en start direct met kijken.

 
 

Ziggo On Demand highlights in juni

Huur en bekijk topfilms wanneer het je uitkomt voor € 4,99 of € 5,99 in HD. Deze maand onder andere:

  • Oscarwinnaars Moonlight en La La Land nu al bij Ziggo On Demand!
  • Demain tout commence: Je hebt een luxe leven. Opeens word je vader.
  • Ron Goossens, Low Budget Stuntman, gaat een weddenschap aan.
MyPrime

Movies & Series

Met Movies & Series kies je ook nog uit duizenden films en series. Je hoeft je dus echt niet meer te vervelen. Moet je weg? Dan kijk je onderweg gewoon verder op je smartphone of tablet via de gratis Ziggo GO app.

Movies & Series krijg je standaard bij Horizon. Heb je geen Ziggo Mediabox? Een los abonnement heb je al voor € 6,95 per maand en is maandelijks opzegbaar.