Ziggo On Demand

Kersverse films net uit de bioscoop. Kijk On demand waar en wanneer het je uitkomt

Van huiskamer naar bioscoop

Je leest een recensie en je weet het zeker: die film móet je zien. Maar voor je 't weet is de film alweer uit de bioscoop. Gelukkig is de kans groot dat 'ie dan in Ziggo On Demand, onze videotheek zit. Dat betekent prinsheerlijk films kijken vanaf je eigen, comfortabele bank. Wanneer het jou uitkomt.

TV op z'n mooist

Ziggo On Demand vind je op de Mediabox Next en Mediabox XL. Naast gratis films en series, kun je met deze boxen ook live-tv pauzeren, tot 7 dagen terugkijken, opnemen en starten vanaf het begin. Extra luxe tv-kijken dus.

 
 

De beste films en series als eerste in huis

Een bloedstollende krimi, die tranentrekkende ziekenhuisserie of een betoverende film: met Ziggo Movies & Series heb je het allemaal in huis. Ook prijswinnende HBO-films en series kijken? Ga dan voor Movies & Series XL.

 
 

Je eigen bioscoop op zakformaat

Kijk ook online de nieuwste films en series op je tablet en smartphone. Met de gratis Ziggo GO app maak je van elk scherm je tv. En kijk je waar je en wanneer je wilt. Gestart op je tv en moet je weg? Je kijkt zo verder op je tablet.

 
 

Interactieve Mediabox Next

On demand films en series, gemiste programma's terugkijken en live-tv pauzeren. De mogelijkheden zijn eindeloos met de Mediabox Next. Standaard geleverd bij Max pakketten.

Zo start je een film of serie

  1. Druk op de On Demand knop of op je menu op je afstandsbediening.
  2. Kies voor ‘On Demand’.
  3. Ga naar Kids, Series of Movies en kies je favoriet
  4. Druk op ‘Ok’ en voeg 0000 als pincode in als hierom gevraagd wordt
  5. Selecteer ‘afspelen’ of ‘bevestigen’ en de film start. Veel kijkplezier!

Later verder kijken?

Met de Ziggo GO app maak je van elk scherm je tv. Gratis te downloaden voor alle klanten in de app store. Kijken op je laptop? Ga dan naar ziggogo.tv.

691 consumenten beoordelen Ziggo.nl gemiddeld met 4,5 van de 5 sterren.