On Demand

Hou jij ook zo van films en series? Dat treft, wij ook! Daarom vind je bij Ziggo On Demand een uitgebreide selectie films en series die je kunt kijken wanneer en waar je maar wilt. Van de meest grappige komedies tot duister drama en van de beste actie tot de leukste kinderfilms. Bij Ziggo On Demand vind je voor ieder wat wils!

Bestellen vanuit de huiskamer

Met Ziggo On Demand bestel je films en series direct vanuit je eigen woonkamer. De oude videotheek, maar dan met één druk op de knop. Met een interactieve ontvanger, zoals de Ziggo Mediabox of de Horizon Mediabox vind je de nieuwste films en series snel via het On Demand menu.

 
 

De nieuwste blockbusters als eerste in huis

Sfeervolle familiefilms tot meeslepende thrillers bekijk je gewoon thuis. Alle premières zijn gelijk met DVD en Blu-Ray. Bovendien heb je met Ziggo On Demand dezelfde gemakken als met een DVD. Je kunt de film gewoon pauzeren, terugspoelen en vooruitspoelen.

 
 

Je eigen bioscoop op zakformaat

Bekijk de nieuwste films en series ook online op je tablet en smartphone. Met Online tv-kijken heb je een bioscoop op zakformaat. Download de gratis app en start direct met kijken. Naast de nieuwste films kijk je ook naar ruim 60 tv-zenders.

 
 

On Demand highlights februari

Bekijk topfilms wanneer het je uitkomt. Deze maand onder andere:

  • Maze Runner: The Scorch Trials
  • Vacation
  • Southpaw
  • Dheepan
  • Knock Knock

Kies je favoriete zenders

Bij TV van Ziggo ontvang je standaard 60 zenders. Maar dat is nog niet alles. Je kunt zelf kiezen welk extra zenderpakket je wilt. De beste series bij HBO, de mooiste films bij Film1, spannendste wedstrijden bij FOX Sports. Of kies het ideale pakket voor tv-fans: TV Royaal, met maar liefst 55 extra zenders!

Bovendien zijn alle extra zenders maandelijks opzegbaar. Zo zit je dus nergens aan vast.

MyPrime

MyPrime

Het film- en seriepakket van Ziggo

Bepaal met MyPrime van Ziggo helemaal zelf wat er op tv is. Nooit meer zinloos zappen, je hebt altijd iets te zien! Kies uit 1000 films en 1000 afleveringen van series. Complete seizoenen van series en speelfilms in alle genres. Je kijkt wat je wilt, zo vaak je wilt. Onbeperkt.