Horizon naamswijzigingen

Samen met klanten namen we onze productnamen onder de loep. Daar zijn nieuwe namen uitgekomen. Zo ook de namen van onze Ziggo Horizon producten.

Horizon Mediabox wordt Ziggo Mediabox XL

Horizon Mediabox wordt Ziggo Mediabox XL

Met de Horizon Mediabox kun je onder meer live-tv kijken en pauzeren, opnemen, terugspoelen en films en series bestellen via Movies & Series. Voortaan heet de box Ziggo Mediabox XL. Verder blijft alles hetzelfde:

  • live-tv kijken en pauzeren
  • 4 programma's tegelijk opnemen, ook op afstand
  • tot 7 dagen gratis terugkijken
  • honderden films en series
  • digitale tv-gids
Klik hieronder voor meer informatie over het tv-kijken met de Mediabox XL.
 
Extra Horizon Mediabox wordt Ziggo Extra Mediabox XL

Van Extra Horizon Mediabox naar Ziggo Extra Mediabox XL

Ook het kleine broertje van de Horizon Mediabox krijgt een nieuwe naam. Namelijk: de Ziggo Extra Mediabox XL. Met een extra box kijk je op meer tv's in huis gewoon in de HD-kwaliteit die je gewend bent. Een serie die je in de woonkamer bent gestart, kijk je lekker af onder de wol. Meer ins en outs over de box vind je op de Ziggo Extra Mediabox XL-pagina.

Horizon TV apps worden Apps on Ziggo Mediabox

De Horizon TV apps worden Apps on Ziggo Mediabox

Op de Mediabox XL (de voormalige Horizon Mediabox) kun je meer dan 80 tv-apps gebruiken, zoals YouTube, Videoland en Netflix. Zo maak je van elke tv een smart-tv. Met een druk op de knop start je je favoriete film, bijvoorbeeld Superman of Finding Nemo. Meer informatie?

Horizon Go is Ziggo GO

Horizon Go is Ziggo GO

De naam van onze app Horizon Go is al een poosje geleden veranderd in Ziggo GO. Met de app maak je van elk scherm je tv en kijk je overal waar je wilt. Of je nou bij iemand in de auto zit of in de trein: je tv gaat gewoon met je mee. De Ziggo GO app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows 10. Wil je meer weten over de app of direct downloaden? Dat kan hieronder.