Turks

7,95 per maand

 Kijk binnen een uur
 Maandelijks opzegbaar

Films, entertainment, nieuws en sport

Geniet van de grote verscheidenheid aan Turkse zenders met nieuws, entertainment en sport. Het Turkse zenderpakket telt 8 hele diverse zenders. Kijk naar afwisselende programma's op Show TV, Euro D, Euro Star, Habertürk, TV-8, ATV Avrupa, TRT-Cocuk en TRT-Müzik.

Let op: om het Turkse pakket te bestellen heb je digitale tv van Ziggo nodig. Weet je niet zeker of je dat hebt, ga dan naar kanaal 22 op je tv. Zie je BBC First, dan zit je goed. Nog geen Ziggo klant of digitale tv? Check ons aanbod.

Ook in Nederland hoef je niets te missen van de Turkse actualiteiten. Je blijft met Ziggo 7 dagen per week op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo blijf je met Habertürk, de nieuwszender van Turkije, op de hoogte van het laatste nieuws. Met de zender Euro Star volg je verschillende sportactiviteiten op de voet, zoals bijvoorbeeld de Turkse voetbalcompetitie.

Door het hoge aanbod aan verschillende Turkse zenders haal je je hart op aan verschillende films, documentaires, entertainment shows en tekenfilms. Zo geniet je hele gezin op elk moment van een interessant Turks programma op tv.

Hoe werkt het?

In 3 simpele stappen

Bestellen

1. Bestel eenvoudig

Vul je gegevens in of log in met je Mijn Ziggo account.

Een bevestigingsmail

2. Ontvang je bevestiging

Na je bestelling ontvang je de bevestiging per e-mail.

Kijken binnen 24 uur

3. Kijk binnen een uur

Op je tv of binnen 24 uur op je laptop, tablet of smartphone.

TV-zenders
Euro Star in het Turks pakket

Euro Star

Euro Star richt zich op entertainment, educatie, nieuws en sport. Euro Star brengt de kijker verschillende sportactiviteiten uit Turkije, maar ook wereldwijd. Sportprogramma’s die aandacht besteden aan de Turkse voetbalcompetitie worden erg goed bekeken.

 Je vindt Euro Star op kanaal 772

Euro D in het Turks pakket

Euro D

Euro D is een general interest zender die zich richt op het grote publiek. Euro D zendt onder andere eigen versies uit van ‘The Apprentice’, ‘Survivor’, ’Can I call you mother’ en ‘Star Academy’. Euro D is de best bekeken zender onder de Turkse bevolking in Europa.

 Je vindt Euro D op kanaal 771

Show TV in het Turks pakket

Show TV

Show TV heeft een mix van nieuws, films, entertainment, cultuur, muziek en sport voor de Turkse televisiekijker.

 Je vindt Show TV op kanaal 770

TV-8 in het Turks pakket

TV-8

Eén van de top Turkse zenders vol met muziek, entertainment, sport, talkshows en nieuws.

 Je vindt TV-8 op kanaal 774

Habertürk in het Turks pakket

Habertürk

Habertürk heeft vele gerespecteerde en ervaren journalisten in dienst en is een nieuwsbron voor de Europese Turkse bevolking. Habertürk brengt programma’s van economie tot entertainment en dagelijkse bulletins over gezondheid, business-nieuws en sportnieuws.

 Je vindt Habertürk op kanaal 773

TRT-Müzik

TRT-Müzik

TRT-Müzik brengt een unieke kijk in de wonderlijke wereld van muziek uit zowel het heden als verleden. Denk aan programma's met originele Turkse (volks)muziek, live optredens, albums, backstage video's en nostalgische clips.

 Je vindt TRT Müzik op kanaal 778

TRT-Cocuk

TRT-Cocuk

Dé kinderzender van Turkije, speciaal voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Je kids kijken hier educatieve en entertainende programma's die bijdragen aan hun ontwikkkeling. Denk aan programma's als Maysa & Bulut, Keloğlan Masalları en Köstebekgiller.

 Je vindt TRT-Cocuk op kanaal 776

ATV Avrupa

ATV Avrupa

Turkse familiezender met kwaliteitsprogramma's voor iedereen.
Discussieprogramma's, kinderprogramma's en lokaal geproduceerde sitcoms vormen de kern van ATV.

 Je vindt ATV Avrupa op kanaal 777