Hindi

De 6 meest populaire Indiase zenders in één tv-pakket met engelse ondertiteling

 15,95 per maand
 Kijk binnen een uur
 Maandelijks opzegbaar

De grootste Hindi-zenders, altijd in huis

Geniet van deze rijke verzameling Indiase zenders vol met films, entertainment, nieuws en muziek in het Hindi, Urdu en Gujarati.

Let op: om het Hindi pakket te bestellen heb je digitale tv van Ziggo nodig. Weet je niet zeker of je dat hebt, ga dan naar kanaal 22 op je tv. Zie je BBC First, dan zit je goed. Nog geen Ziggo klant of digitale tv? Check ons aanbod.

Met het Hindi-zenderpakket van Ziggo ben je voorzien van de 6 meest populaire Indiase zenders. Met programma's in verschillende talen - Hindi, Urdu, Gujarati - en Engels ondertiteld. Samen in één compleet zenderpakket.

Het brede aanbod van de verschillende Hindi-zenders zorgt ervoor dat je je geen seconde meer hoeft te vervelen. Met 6 van de meest geliefde en populaire Hindi-zenders ben je altijd voorzien van Bollywoodfilms en spelshows tot aan kindertelevisie.

Zenders zoals Utsav Gold, Zing en Zee Cinema leveren 24 uur per dag en 7 dagen per week entertainment van de bovenste plank. Met reusachtige filmbibliotheken en de beste Bollywoodfilms kun je continu genieten van muzikaal meeslepende filmmomenten.

Hoe werkt het?

In 3 simpele stappen

Bestellen

1. Bestel eenvoudig

Vul je gegevens in of log in met je Mijn Ziggo account.

Een bevestigingsmail

2. Ontvang je bevestiging

Na je bestelling ontvang je de bevestiging per e-mail.

Kijken binnen 24 uur

3. Kijk binnen een uur

Op je tv of binnen 24 uur op je laptop, tablet of smartphone.

TV-zenders
Zee TV in het Hindi pakket

Zee TV

Zee TV is de grootste Hindizender ter wereld. Bollywood-films, soapseries, nieuws, sport, spelshows, interactieve programma's en kookprogramma's.

 Je vindt Zee TV op kanaal 762

StarGOLD in het Hindi pakket

Utsav GOLD

Utsav GOLD biedt overwegend Hindi Bollywood-films, van hedendaagse tot klassieke films. Dankzij één van de grootste Indiase filmbibliotheken biedt Utsav GOLD een breed scala aan films voor het hele gezin.

 Je vindt Utsav GOLD op kanaal 761

StarPlus in het Hindi pakket

Utsav Plus

Utsav Plus is wereldwijd het nummer 1 Hindi-kanaal. Met nieuws, drama en reality. Shows gericht op cultuur en religie, koken, comedy, speciale evenementen en natuurlijk de beste Bollywood-films.

 Je vindt Utsav Plus op kanaal 760

Set Asia in het Hindi pakket

Set Asia

SET Asia is een Hindizender met kwalitatief hoogstaand familie-entertainment uit Zuid-Azië. Entertainment, nieuws, muziek en sport in Hindi, Urdu en Gujarati.

 Je vindt StarGOLD op kanaal 765

Zing in het Hindi pakket

Zing

Zing is een bijzonder populaire tv-zender die 24 uur per dag en 7 dagen per week Bollywoodmuziek uitzendt. Zing brengt je daarnaast ook in contact met alle grote sterren, shows, roddels, glamour en meer!

 Je vindt Zing op kanaal 764

Zee Cinema in het Hindi pakket

Zee Cinema

Zee Cinema is een non-stop filmkanaal met een maandelijks aanbod van ongeveer 180 films. De zender richt zich op kijkers uit India, Pakistan, Suriname en Bangladesh.

 Je vindt Zee Cinema op kanaal 763