Overslaan en ga naar inhoud

Smarthome voucher

Jouw welkomstcadeau van Ziggo

Alsjeblieft, je ontvangt een Smarthome voucher

Lees hier alle informatie

Kies de aanbieding en bestel

Ontvang je voucher

Binnen 5 weken na ontvangst van je Ziggo pakket sturen we je een e-mail met daarin jouw Smarthome voucher.

Kies de aanbieding en bestel

Gebruik je voucher

E-mail ontvangen? Dan kun je je voucher inwisselen in onze Smarthome webshop. Na ontvangst is de voucher 3 maanden geldig.

Zo gebruik je de Smarthome voucher

Ga naar de Smarthome webshop

Ga naar de Smarthome webshop van Ziggo en bekijk alle slimme gadgets van TP-Link Tapo.

Gebruik je voucher

Kies je Smarthome product(en) en vul de vouchercode in tijdens het afronden van je bestelling. Maak je het voucherbedrag niet in één keer op? Dan kun je 'm bij een volgende bestelling weer gebruiken door de vouchercode opnieuw in te vullen.

Let op: je vouchercode werkt tot maximaal 3 maanden nadat je de voucher hebt ontvangen.

Plaats je bestelling

Bestelling geplaatst? Dan ontvang je je Smarthome producten binnen enkele werkdagen op het door jouw aangegeven adres. Wanneer je bestelling is verwerkt krijg je per e-mail een track en trace code om je bestelling te volgen. 

Handig om te weten

Zodra je het Ziggo installatiepakket in huis hebt ontvang je binnen 5 weken je Smarthome voucher per e-mail. Na ontvangst van de e-mail is de voucher 3 maanden geldig.

Heb je 5 weken na installatie je voucher nog niet ontvangen? Neem dan op smarthome.ziggo.nl contact op via de chat (ma-vr 08.00-20.00 & za 08.00-18.00). 

Nee, dat hoeft niet. Als je voucher een hogere waarde heeft dan de items die je wilt bestellen blijft er een bedrag over. Het resterende bedrag kun je bij een volgende bestelling inwisselen door dezelfde vouchercode opnieuwe in te vullen. 

Let op: je vouchercode werkt tot maximaal 3 maanden nadat je de voucher hebt ontvangen.

Kies je Smarthome product en vul de vouchercode in tijdens het afronden van je bestelling. Let op: je kunt je voucher maar één keer inwisselen.