Ook voor klanten overal in huis perfecte wifi. Gegarandeerd. Dat is wat we je willen bieden. Ontdek wat de Power Promise voor jou betekent.

Wat houdt de Power Promise in?

De Power Promise betekent dat we samen aan de slag gaan om ook in jouw huis voor perfecte wifi te zorgen. We kijken eerst goed naar jouw thuissituatie. Misschien heb je wel een modem dat verouderd is. Bij de klantenservice kunnen we dat op afstand controleren. Werkt je wifi niet naar behoren door het modem? Dan zorgen we dat je kosteloos een supersterk modem van ons krijgt. In 10 procent van de gevallen is een supersterk modem niet genoeg. De Ziggo Wifibooster biedt dan uitkomst. Neem contact met ons op.

 

1. Een supersterk modem

Van ons krijg je een supersterk modem dat in bijna alle huizen zorgt voor perfecte wifi. Hoe weet je of je nu al een supersterk modem thuis hebt? Bij de klantenservice kunnen we dat op afstand zien. Is je wifi niet perfect doordat je modem niet goed werkt? Dan zorgen we dat je kosteloos een supersterk modem van ons krijgt. Neem contact met ons op. In sommige huizen zijn er zaken die het wifisignaal verstoren. Hoe je zelf je wifi kunt verbeteren lees je hier.

 

2. De Ziggo Wifibooster

In 10 procent van de huizen komt het wifisignaal niet tot in alle hoeken van het huis. Dat kan bijvoorbeeld liggen aan een magnetron, babyfoon of het betonstaal wat in je muren zit. De Ziggo Wifibooster biedt dan uitkomst. Die verspreidt het wifisignaal tot in alle hoekjes. We bieden twee soorten Wifiboosters: de Wifibooster via een internetkabel en de Wifibooster via het stopcontact. Beide Wifiboosters zijn tegen kostprijs verkrijgbaar. 

 

3. Wifiscan door de engineer

In vrijwel alle gevallen kan de klantenservice je telefonisch helpen. Mocht dat toch niet het geval zijn, dan kun je tegen een lage prijs een engineer langs laten komen. Hij doet dan een complete wifiscan bij je thuis en kan je advies op maat geven. Lees hier meer over onze engineers. De klantenservice staat voor je klaar.

Lees hier de actievoorwaarden die van toepassing zijn.

 

Meer weten over wifi? Lees het op onze speciale klantenservice wifi-pagina.