Elektronische Programmagids | Klantenservice | Ziggo

Elektronische Programmagids (tv-gids)

Met een digitale ontvanger van Ziggo bekijk je eenvoudig de Elektronische Programmagids (EPG). En met een Mediabox XL of Mediabox Next kijk je vanuit de gids programma's zelfs tot zeven dagen terug.

Heb je een Mediabox Next?

Dan werken de EPG en Replay net iets anders. We hebben de uitleg voor jouw mediabox daarom op een eigen pagina gezet.

EPG op de Mediabox XL

Druk hiervoor op de TV Gids, EPG- of Guide-knop op de afstandsbediening van je ontvanger. Hiermee zie je in een oogopslag wat er op dat moment op televisie is en wat er de komende dagen wordt uitgezonden.

Heb je een CI+ Module? In dat geval bedien je de EPG met de afstandsbediening van je televisie. Welke knop je gebruikt vind je in de handleiding. Dat verschilt per type televisie.

Wil je de online TV Gids raadplegen? Bekijk dan de TV Gids.

Ziggo Replay via de Mediabox XL

Zie je het Replay-icoon bij een programma staan? Start dan je favoriete programma wanneer het jou uitkomt. Of dat nu een kwartiertje of zeven dagen later is.

Ziggo Replay werkt heel simpel. Je drukt op de TV gids-knop op de afstandsbediening van de Mediabox XL, selecteert een programma waar het Replay-icoontje bij staat en kiest Afspelen vanaf het begin. Je kijkt programma's tot een week terug. Blader daarvoor terug in de tv-gids en kies het programma. Doorspoelen kan ook. Bij de commerciële zenders kan je alleen niet de reclames doorspoelen.

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo