Service van Ziggo

We hebben ons netwerk zo gebouwd dat heel Nederland zorgeloos kan internetten, televisiekijken, bellen, sms’en en appen. Kwaliteit mag je op ieder moment van ons verwachten. Als het internet het dan toch niet doet, als de televisie hapert, of als je bijvoorbeeld hulp nodig hebt bij het installeren, dan staan we voor je klaar.

We zijn er voor je

  • Gegarandeerd een werkende installatie met onze installatiegarantie.
  • En als dat nodig is: een monteur bij je thuis.
  • Bel voor persoonlijk contact met onze Klantenservice.

Liever zelf doen?

De monteur van Ziggo

Onze monteur komt graag bij je langs. Of het nu gaat om een installatie, storing of het doortrekken van een kabel. Hij helpt graag en hij komt langs, wanneer het je uitkomt. De monteur kan op alle dagen van de week, behalve op zondag. Ook kun je zelf een dagdeel kiezen dat het beste uitkomt. Voor een afspraak bel je onze Klantenservice.

Onze installatiegarantie

Als je je aanmeldt als nieuwe klant of als je verhuist, garanderen we dat de opstart van internet, tv en bellen moeiteloos verloopt.

 

Extra monteursbezoek

Je wil de wifi in huis verbeteren of tv-kijken zonder blokken en strepen. En zie je het niet zitten om hier zelf mee aan de slag te gaan?

 

Onderhoud

Geregeld voeren we onderhoud uit aan het netwerk. Hier hoef je niets voor te doen en je hoeft ook niet thuis te zijn. Nieuwsgierig wanneer we er zijn en wat we eigenlijk doen?

Contact met Ziggo

Natuurlijk zitten we voor je klaar als je graag persoonlijk geholpen wordt. We nemen alle tijd en zorgen voor een oplossing.

Bellen

Onze Klantenservice zit voor je klaar om je verder te helpen. Of dat nu met een wijziging, wifi-probleem of iets anders is. Dus bel ons!

Bel ons

Webcare

Ons Webcare-team zit klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. De medewerkers van ons Webcare-team helpen je graag. Dus volg ons!

Volg ons

Community

Zoek samen met onze klanten antwoord op de vragen die je hebt rondom onze producten en diensten. We vinden het fijn als je daarbij helpt, vanuit je eigen ervaring!

Samen doen

 
 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo