Overslaan en ga naar inhoud

SmarDTV CI+ Module

De SmarDTV CI+ Module met UPC-logo decodeert versleutelde zenders uit het TV Standard pakket, Movies & Series XL pakket en de Extra zenders. Zo kijk je digitale televisie, zonder dat je daar een losse mediabox voor nodig hebt. De belangrijkste informatie over de SmarDTV CI+ Module vind je hieronder.

Omdat de SmarDTV CI+ Module versleutelde zenders decodeert zijn alle programma’s binnen je zenderpakket te bekijken, waaronder ook erotische programma’s. Heb je kinderen tot 16 jaar die ook van deze module gebruikmaken? Bekijk dan hoe je zenders kunt vergrendelen.

Eigenschappen

  • Geschikt voor digitale televisie en radio in HD-kwaliteit
  • ongeschikt voor interactieve televisie
  • geschikt voor CI+ 1.2 en 1.3 tv's
  • heeft een UPC-logo

Controleer of je de CI-Module kunt gebruiken

De ene digitale ontvanger is de andere niet. In theorie zouden ze overal moeten werken, in de praktijk verschilt dat echter per regio. Zo kan een bepaalde ontvanger bijvoorbeeld in Utrecht prima werken, maar in Friesland niet. Wil je zeker weten of deze ontvanger werkt in jouw regio? Check het op basis van je postcode en huisnummer. Wil je je hier nooit zorgen over hoeven maken? Huur dan een ontvanger bij ons. Dan zorgen wij ervoor dat je altijd de beste ontvanger hebt staan.

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo