Start ZiggoCart Module

Internetbeveiliging Uitgebreid

Antivirus, ouderlijk toezicht en veilig online surfen in één pakket

Wil je meer dan één pc beschermen tegen virussen of wil je jezelf en je gezin ook beveiligen tegen de gevaren op het internet? Kies dan voor Internetbeveiliging Uitgebreid met: antivirus voor 5 pc’s, veilig online surfen, shoppen en bankieren en ouderlijk toezicht.

Internet Beveiliging Uitgebreid

Houdt virussen buiten de deur

Zonder dat je het merkt, kan een virus of een andere bedreiging via internet op je computer binnendringen. Het zijn kleine programma's die zich verstoppen in andere bestanden, bijvoorbeeld foto's of een muziekbestand dat je hebt gedownload. Eenmaal op je computer kunnen ze schade aanrichten door bijvoorbeeld je bestanden te verwijderen of je computer te laten crashen. Met Internetbeveiliging Uitgebreid hou je schadelijke virussen en andere bestanden buiten de deur en blijf je zorgeloos internetten.

Veilig internetbankieren

Als je internetbankiert, liggen er gevaren op de loer. Internetcriminelen proberen als ze de kans krijgen er bijvoorbeeld met je wachtwoorden, bank- of creditcardgegevens vandoor te gaan. Met Internetbeveiliging Uitgebreid hoef je hier geen zorgen meer over te maken. Je bent optimaal beschermd tegen gevaren van buitenaf!

Geen ongewenste e-mails meer in je postvak

Van elke twee e-mails die in de wereld verstuurd worden is er één spam. Ongewenst, irritant en soms zelfs gevaarlijk. Met Internetbeveiliging Uitgebreid doe je hier eenvoudig iets aan. Internetbeveiliging Uitgebreid houdt ongewenste reclame apart en zorgt ervoor dat je alleen normale e-mail te zien krijgt.

Ouderlijk toezicht

Met Internetbeveiliging Uitgebreid stel je eenvoudig in welke sites je kinderen wel en niet mogen bezoeken. Zo kunnen je kinderen gewoon online surfen zonder dat ze op websites terechtkomen waar je je kinderen ver vandaan wil houden. Bovendien stel je met Internetbeveiliging Uitgebreid in wanneer en hoe lang je kind achter de computer zit. Je hebt dus zelf invloed op het computergebruik van je kind.

 
 
 

Systeemeisen

De Windows-besturingssystemen werken sowieso met Internetbeveiliging Uitgebreid:

 • Windows 10
 • Windows 8
 • Windows 7
 • Windows Vista (32-bit en 64-bit): Service pack 2 of later

Installeren

Je installeert Internetbeveiliging Uitgebreid in 4 eenvoudige stappen:

1. Check je besturingssysteem:

Internetbeveiliging Uitgebreid van Ziggo kun je alleen gebruiken als je computer aan onderstaande systeemeisen voldoet.

Minimale vereisten:

 • Windows 10 (32-bit en 64-bit): alle edities
 • Windows 8 (32-bit en 64-bit): alle edities
 • Windows 7 (32-bit en 64-bit): alle edities
 • Windows Vista (32-bit en 64-bit): Service pack 2 of later

2. Hoe bestel ik Internetbeveiliging Uitgebreid?

Heb je een of meer geschikte computers? Bestel dan Internetbeveiliging Uitgebreid. Dat werkt alleen als je inlogt met een Mijn Ziggo account. Heb je deze niet, dan maak je deze eenvoudig aan. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je binnen 7 dagen een persoonlijke brief van Ziggo waarin we je de licentiecode geven.

3. Beveilig je computer eerst met Internetbeveiliging Basis en upgrade deze na 7 dagen naar Uitgebreid met de ontvangen licentiecode.

Om Internetbeveiliging Basis te installeren heb je een licentiecode nodig. Mocht je deze niet bij de hand hebben, log dan in op Mijn Ziggo. De licentiecode staat bij 'Producten' onder 'Mijn Gegevens'. Ga op die pagina naar de tab Internetbeveiliging. Hier vind je de code en de knop om de software te downloaden en op je computer te installeren.

4. Start de installatie van Internetbeveiliging Basis

Start de installatie door het gedownloade programma te openen. Je ziet eerst het welkomstscherm. Klik op Installeren om verder te gaan en doorloop stap voor stap de installatie van Internetbeveiliging Basis.

5. Upgrade Internetbeveiliging Basis naar Uitgebreid met de ontvangen licentiecode

Zodra je de licentiecode van Internetbeveiliging Uitgebreid hebt ontvangen, kun je Internetbeveiliging Basis upgraden naar Uitgebreid.

Voordelen

Alle verschillende onderdelen van Internetbeveiliging Uitgebreid op een rij.

 • Anti-virusscanner
  Een anti-virusscanner controleert je computer op virussen, maakt deze onschadelijk en zorgt dat je ongestoord verder surft.
 • Anti-phishing
  Om te voorkomen dat internetcriminelen je persoonlijke gegevens onderscheppen, zoals je bank- of creditcardgegevens, installeert Internetbeveiliging Uitgebreid anti-phishing-software op je computer. Daarmeeblijven al je persoonlijke gegevens beschermd.
 • Anti-spyware
  Anti-spyware voorkomt het doorgeven van je persoonlijke informatie aan derden.
 • Anti-spamfilter
  Het anti-spamfilter onderschept ongewenste e-mail, zodat alleen je normale e-mail zichtbaar blijft.
 • Ouderlijk toezicht
  Met het ouderlijk toezicht zorg je er zelf voor dat je kinderen niet op ongeschikte websites surfen. Je bepaalt dus zelf wat je kind wel en niet op internet te zien krijgt.
 • Firewall
  Internetbeveiliging Uitgebreid maakt het je makkelijker door de standaard Windows Firewall te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Wat is de contractduur?

De duur van je contract is 1 maand. Je mag Internetbeveiliging Uitgebreid elke maand opzeggen.

Moet ik een nieuwe versie installeren als mijn abonnement wijzigt?

Je hoeft alleen nieuwe software te installeren als je van Internetbeveiliging Basis naar Internetbeveiliging Uitgebreid gaat. Als je je internetabonnement wijzigt, hoef je niets te veranderen.

Op hoeveel computers mag ik Internetbeveiliging Uitgebreid zetten?

Met Internetbeveiliging Uitgebreid beveilig je 5 van je computers.

Wat doe ik met mijn bestaande computerbeveiliging?

In de meeste gevallen verwijdert Internetbeveiliging Uitgebreid je huidige beveiliging. Het is mogelijk dat in een aantal gevallen de software zich niet automatisch laat verwijderen. Dan raden we je erg aan om dit alsnog zelf te doen. Meer dan één anti-virusprogramma op je computer maakt vrijwel zeker je computer trager, instabieler en daardoor minder veilig.

 

Hulp nodig met Internetbeveiliging?

Wil je Internetbeveiliging (opnieuw) installeren of downloaden of wil je up- of downgraden maar kom je er niet uit? Ga dan naar de Klantenservice, waar wij je op maat verder helpen.