Start ZiggoCart Module

Internetbeveiliging Uitgebreid

Antivirus, ouderlijk toezicht en veilig online surfen in één pakket

Wil je meer dan één pc beschermen tegen virussen of wil je jezelf en je gezin ook beveiligen tegen de gevaren op het internet? Kies dan voor Internetbeveiliging Uitgebreid met: antivirus voor 5 pc’s, veilig online surfen, shoppen en bankieren en ouderlijk toezicht.

Internet Beveiliging Uitgebreid

Houdt virussen buiten de deur

Zonder dat je het merkt, kan een virus of een andere bedreiging via internet op je computer binnendringen. Het zijn kleine programma's die zich verstoppen in andere bestanden, bijvoorbeeld foto's of een muziekbestand dat je hebt gedownload. Eenmaal op je computer kunnen ze schade aanrichten door bijvoorbeeld je bestanden te verwijderen of je computer te laten crashen. Met Internetbeveiliging Uitgebreid hou je schadelijke virussen en andere bestanden buiten de deur en blijf je zorgeloos internetten.

Veilig internetbankieren

Als je internetbankiert, liggen er gevaren op de loer. Internetcriminelen proberen als ze de kans krijgen er bijvoorbeeld met je wachtwoorden, bank- of creditcardgegevens vandoor te gaan. Met Internetbeveiliging Uitgebreid hoef je hier geen zorgen meer over te maken. Je bent optimaal beschermd tegen gevaren van buitenaf!

Geen ongewenste e-mails meer in je postvak

Van elke twee e-mails die in de wereld verstuurd worden is er één spam. Ongewenst, irritant en soms zelfs gevaarlijk. Met Internetbeveiliging Uitgebreid doe je hier eenvoudig iets aan. Internetbeveiliging Uitgebreid houdt ongewenste reclame apart en zorgt ervoor dat je alleen normale e-mail te zien krijgt.

Ouderlijk toezicht

Met Internetbeveiliging Uitgebreid stel je eenvoudig in welke sites je kinderen wel en niet mogen bezoeken. Zo kunnen je kinderen gewoon online surfen zonder dat ze op websites terechtkomen waar je je kinderen ver vandaan wil houden. Bovendien stel je met Internetbeveiliging Uitgebreid in wanneer en hoe lang je kind achter de computer zit. Je hebt dus zelf invloed op het computergebruik van je kind.

 
 
 

Systeemeisen

Om gebruik te maken van Internetbeveiliging Uitgebreid moet je computer en/of mobiele apparaat aan onderstaande systeemeisen voldoen.

 • Windows: Windows 10, 8.1, 8, 7 of Vista (Service Pack 2 of nieuwer)
 • Mac: OSX-versies 10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite) of 10.9 (Mavericks)
 • Smartphones en tablets: Android 4.0 of later met 70MB aan vrije schijfruimte.
  Internetbeveiliging Uitgebreid is op dit moment niet te gebruiken op mobiele apparaten met iOS (iPhone en iPad), WindowsPhone en Blackberry.

Installeren

In vier stappen veilig online:

1. Check je besturingssysteem

Internetbeveiliging van Ziggo werkt alleen als je computer en/of mobiel apparaat aan onderstaande systeemeisen voldoet.

 • Windows: Windows 10, 8.1, 8, 7 of Vista (Service Pack 2 of nieuwer) 
 • Mac: OSX-versies 10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite) of 10.9 (Mavericks)
 • Smartphones en tablets: Android 4.0 of later met 70MB aan vrije schijfruimte. Internetbeveiliging Uitgebreid is op dit moment niet te gebruiken op mobiele apparaten met iOS (iPhone en iPad), WindowsPhone en Blackberry.

2. Verwijder je huidige antivirussoftware

Heb je momenteel andere beveiligingssoftware dan Ziggo Internetbeveiliging op je computer? Haal die er dan eerst af, want beveiligingspakketten krijgen vaak ruzie met elkaar. En dan is je computer helemaal niet beter beveiligd. Je vindt de mogelijkheid om de andere software te verwijderen via het Configuratiescherm.

3. Download de software op je PC

De software kun je gemakkelijk installeren vanuit Mijn Ziggo. Daar is een aparte beheeromgeving voor je licenties. Heb je al Internetbeveiliging Basis en bestelt u Internetbeveiliging Uitgebreid, dan wijzigt in deze beheeromgeving het aantal beschikbare licenties van 1 naar 5. Je kunt vervolgens extra apparaten toevoegen. Het apparaat dat je beveiligd hebt met Internetbeveiliging Basis blijft uiteraard gewoon goed beveiligd. 

4. Start de installatie 

Je start de installatie door het gedownloade programma te openen. Je ziet het welkomstscherm van de Internetbeveiligings-setup. Klik op “Installeren" om verder te gaan en doorloop het installatieproces.

Voordelen

Alle verschillende onderdelen van Internetbeveiliging Uitgebreid op een rij.

 • Anti-virusscanner
  Een anti-virusscanner controleert je computer op virussen, maakt deze onschadelijk en zorgt dat je ongestoord verder surft.
 • Safe Browsing en Banking
  De garantie dat je veilig online surft en online bankiert. 
 • Anti-phishing
  Om te voorkomen dat internetcriminelen je persoonlijke gegevens onderscheppen, zoals je bank- of creditcardgegevens, installeert Internetbeveiliging Uitgebreid anti-phishing-software op je computer. Daarmee blijven al je persoonlijke gegevens beschermd.
 • Anti-spyware
  Anti-spyware voorkomt het doorgeven van je persoonlijke informatie aan derden.
 • Anti-spamfilter
  Het anti-spamfilter onderschept ongewenste e-mail, zodat alleen je normale e-mail zichtbaar blijft.
 • Ouderlijk toezicht
  Met het ouderlijk toezicht zorg je er zelf voor dat je kinderen niet op ongeschikte websites surfen. Je bepaalt dus zelf wat je kind wel en niet op internet te zien krijgt.
 • Firewall
  Internetbeveiliging Uitgebreid maakt het je makkelijker door de standaard Windows Firewall te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Wat is de contractduur?

De duur van je contract is 1 maand. Je mag Internetbeveiliging Uitgebreid elke maand opzeggen.

Moet ik een nieuwe versie installeren als mijn abonnement wijzigt?

In Mijn Ziggo vind je een aparte beheeromgeving voor je internetbeveiliging-licenties. Heb je al Internetbeveiliging Basis en bestelt u Internetbeveiliging Uitgebreid, dan wijzigt in deze beheeromgeving het aantal beschikbare licenties van 1 naar 5. Je kunt vervolgens extra apparaten toevoegen. Het apparaat dat je beveiligd hebt met Internetbeveiliging Basis blijft uiteraard gewoon goed beveiligd.

Op hoeveel computers mag ik Internetbeveiliging Uitgebreid zetten?

Met Internetbeveiliging Uitgebreid beveilig je in totaal 5 apparaten. Je ontvangt dus in totaal 5 licenties waarmee je apparaten naar keuze kunt beveiligen. Heb je al Internetbeveiliging Basis, dan heb je dus 1 van de 5 licenties in gebruik.

Wat doe ik met mijn bestaande computerbeveiliging?

In de meeste gevallen verwijdert Internetbeveiliging Uitgebreid je huidige beveiliging. Het is mogelijk dat in een aantal gevallen de software zich niet automatisch laat verwijderen. Dan raden we je erg aan om dit alsnog zelf te doen. Meer dan één anti-virusprogramma op je computer maakt vrijwel zeker je computer trager, instabieler en daardoor minder veilig.

 

Hulp nodig met Internetbeveiliging?

Wil je Internetbeveiliging (opnieuw) installeren of downloaden of wil je up- of downgraden maar kom je er niet uit? Ga dan naar de Klantenservice, waar wij je op maat verder helpen.