Safe Online

Gratis internetbeveiliging bij Internet van Ziggo

Bij Internet van Ziggo krijg je gratis internetbeveiliging voor één apparaat. Meerdere apparaten beveiligen? Dan kun je eenvoudig uitbreiden. Safe Online is makkelijk te installeren via Mijn Ziggo.

Bescherming voor 1 apparaat

Met Safe Online bescherm je gratis één apparaat met de beste internetbeveiliging van F-secure. De filters van Safe Online controleren je mail automatisch op virussen en spyware en zorgen dat je veilig online surft, shopt en bankiert. Ook het downloaden van bestanden gaat veilig. Als je kinderen weg wilt houden van ongepaste websites, stel je dat eenvoudig in.

Wil je meer apparaten beschermen? Met Safe Online L bescherm je tot 5 apparaten naar keuze. Met Safe Online XL tot wel 20 apparaten. Welke? Zowel desktops, laptops, tablets en/of smartphones bescherm je tegen online gevaren.

Gratis als je thuis Internet van ons hebt

Voorkomen is beter dan genezen vinden wij. Er staat vaak veel meer belangrijke informatie op je computer dan je denkt. En wat dacht je van je foto's op je telefoon? Ook internetbankieren doen we steeds vaker vanaf mobiele devices. Ben je verbonden met internet, dan loop je risico op virussen en/of spyware. Hierdoor kunnen je bestanden beschadigd raken, in verkeerde handen vallen of zelfs verdwijnen.

Om dit te voorkomen krijg je dus gratis Safe Online. Dat is ontwikkeld door F-Secure, een hele grote naam op het gebied van het online internetbeveiliging.

Dit krijg je bij Safe Online

 • Veilig online surfen en shoppen: optimale bescherming tegen websites die gevaarlijke inhoud verspreiden of je persoonlijke gegevens verzamelen.
 • Veilig internetbankieren: regel je financiële zaken veilig online, op elk apparaat.
 • Bescherming bij verlies: laptop, tablet of telefoon verloren? Zoek het apparaat op afstand, vergrendel en verwijder opgeslagen gegevens.
 • Antivirussoftware: bescherming tegen virussen, trojaanse paarden, spyware, phishing en nog veel meer...
 • Ouderlijk toezicht: stel in welke ongewenste content zoals geweld, gokken of social media niet wilt dat je kinderen zien.
 
 
 

Systeemeisen

Om gebruik te maken van Ziggo Safe Online moet je computer en/of mobiele apparaat aan onderstaande systeemeisen voldoen.

 • Windows: Windows 10, 8.1, 8, 7 (Service Pack 1)
 • Mac: OSX-versies Mojave, High Sierra en Sierra
 • Smartphones en tablets: Android 5.0 of later
  iOS 10.0 of later voor iPhone en iPad

Safe Online is niet te gebruiken op mobiele apparaten met WindowsPhone

Installeren

In vier stappen veilig online:

1. Check je besturingssysteem

Om gebruik te maken van Ziggo Safe Online moet je computer en/of mobiele apparaat aan onderstaande systeemeisen voldoen.

 • Windows: Windows 10, 8.1, 8, 7 (Service Pack 1)
 • Mac: OSX-versies Mojave, High Sierra en Sierra
 • Smartphones en tablets: Android 5.0 of later
  iOS 10.0 of later voor iPhone en iPad

Safe Online is niet te gebruiken op mobiele apparaten met WindowsPhone

2. Verwijder je huidige antivirussoftware

Heb je momenteel andere beveiligingssoftware dan Safe Online op je computer? Haal die er dan eerst af, want beveiligingspakketten krijgen vaak ruzie met elkaar. En dan is je computer helemaal niet beter beveiligd. Je vindt de mogelijkheid om de andere software te verwijderen via het Configuratiescherm.

3. Download de software op je PC

De software kun je gemakkelijk installeren vanuit Mijn Ziggo. Daar is een aparte beheeromgeving voor je licenties.

4. Start de installatie 

Je start de installatie door het gedownloade programma te openen. Je ziet het welkomstscherm van de Safe Online-setup. Klik op “Installeren" om verder te gaan en doorloop het installatieproces.

Ga in Mijn Ziggo naar: Mijn Gegevens of Mijn Producten.

 
 

Meerdere apparaten beveiligen?

De eerste maand gratis!

We zijn vaker online op verschillende apparaten. Verdachte linkjes worden niet alleen per e-mail verstuurd, maar meer en meer via social media en Whatsapp. En dus niet alleen op jouw telefoon, maar ook die van je kinderen. Zijn al je apparaten daar tegen beveiligd?

Liever iemand spreken?

Hulp nodig of wil je meer weten over onze producten? We staan voor je klaar.

Bel ons

(normaal tarief)

Maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 - 20.00, zaterdag en zondag van 09.00 - 18.00.

 
 

Chat met ons

Maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 - 22.00, zaterdag 09.00 - 20.00 en zondag 09.00 - 18.00.