Overslaan en ga naar inhoud

Voor klanten: Installatiehulp van Ziggo

Alle apparaten van Ziggo makkelijk geïnstalleerd

Heb je apparatuur van ons ontvangen? Dan krijg je van ons de juiste hulp zodat het installeren ervan gemakkelijk verloopt. We noemen dat de Ziggo Installatiehulp, die vier pijlers heeft:

Doe-het-zelf-installatiepakket

1. Het doe-het-zelf installatiepakket

De kortste weg naar genieten van tv, internet en bellen is via ons doe-het-zelf-installatiepakket. Ben je best technisch of toch niet zo? Heb je één of twee linkerhanden? Ons doe-het-zelf-installatiepakket is echt geschikt voor iedereen.

Duidelijke gidsen

2. Duidelijke voorbeelden

Goed voorbeeld doet goed volgen. Om zeker te weten dat je de installatie goed doet, hebben we goed geïllustreerde en slimme online stappenplannen voor je. Altijd up-to-date en ook altijd handig via je mobiel te gebruiken.

Installeer tv, internet en belllen

Klaar om te helpen

3. We zitten klaar om te helpen

Kom je er echt niet uit? Heb je toch blokjes op je tv-scherm? Geen wifi in de slaapkamer? Neem dan contact op. Via de messenger in de Mijn Ziggo app zitten we zelfs 24/7 voor je klaar en helpen je verder.

Neem contact op

Afspraak met de monteur

4. Wifiscan door de monteur

In vrijwel alle gevallen kan de klantenservice je helpen. Mocht dat toch niet het geval zijn, dan kun je als extra service, voor een laag bedrag, een monteur langs laten komen. Hij doet dan een complete wifiscan bij je thuis en kan je advies op maat geven. Lees hier meer over onze monteurs. De klantenservice staat voor je klaar.