Ook voor klanten overal in huis perfecte wifi.
Gegarandeerd. Dat willen we je bieden. 

Installatiegarantie voor klanten | Ziggo

Wat houdt Installatiegarantie in?

De Installatiegarantie betekent dat we samen aan de slag gaan om ook in jouw huis voor perfecte wifi te zorgen. Online helpen we je om te checken wat je zelf kunt verbeteren. Zo kijken we eerst goed naar jouw thuissituatie. Maar misschien heb je wel een modem dat verouderd is. Bij de klantenservice kunnen we dat op afstand controleren. Werkt je wifi niet naar behoren door het modem? Dan zorgen we dat je een supersterk modem van ons krijgt. In 10 procent van de gevallen is een supersterk modem niet genoeg. De Ziggo Wifibooster biedt dan uitkomst.

1. Check de checklist

Met de handige checklist zorg je snel voor goede wifi. In een paar stappen controleer je of er een storing in je buurt is, of er iets aan je modem mankeert, of dat er andere dingen zijn die je wifi verstoren. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Installatiegarantie voor klanten | Ziggo
Installatiegarantie voor klanten | Ziggo

2. Een supersterk modem

Van ons krijg je een supersterk modem dat in bijna alle huizen zorgt voor perfecte wifi. Hoe weet je of je nu al een supersterk modem thuis hebt? Bij de klantenservice kunnen we dat op afstand zien. Is je wifi niet perfect doordat je modem niet goed werkt? Dan zorgen we dat je een supersterk modem van ons krijgt. Neem contact met ons op.

3. De Smart Wifibooster

In een deel van de huizen komt het wifisignaal niet tot in alle kamers van het huis. Dat kan bijvoorbeeld liggen aan een magnetron, babyfoon of het betonstaal dat in je muren zit. De Smart Wifibooster biedt dan uitkomst. Hij kiest voor jou het beste kanaal en de beste frequentie en hij verdeelt de beschikbare wifi het beste tussen de aangesloten apparaten. Je kunt ze tegen kostprijs van ons kopen. Of lenen voor € 2,50 per maand.

Installatiegarantie voor klanten | Ziggo
Installatiegarantie voor klanten | Ziggo

4. Wifiscan door de engineer

In vrijwel alle gevallen kan de klantenservice je helpen. Mocht dat toch niet het geval zijn, dan kun je tegen een lage prijs een engineer langs laten komen. Hij doet dan een complete wifiscan bij je thuis en kan je advies op maat geven. Lees hier meer over onze engineers. De klantenservice staat voor je klaar.