Wij trakteren op een gratis TV-pakket

Alsjeblieft, 1000 MB, minuten of SMS’jes extra per maand én een gratis TV-pakket. Omdat je klant bent bij hollandsnieuwe en Ziggo.

Tip: je kunt elke maand het extra TV-pakket wisselen.

Kies je Pakket | Ziggo

Kies je gratis tv-pakket

Kies je Pakket | Ziggo
Movies & Series L

Honderden films en series On Demand, inclusief de beste films en series van HBO. 

 • Honderden films en complete seizoenen van topseries

 • Exclusieve films en series van HBO, zoals alle seizoenen van Game of Thrones

 • Kijk overal en wanneer je wilt met je mediabox of met de Ziggo GO app
Kies je Pakket | Ziggo
Ziggo Sport Totaal

Formule-1, Champions League, NBA-basketbal. Met Ziggo Sport Totaal krijg je maar liefst 6 zenders met 24/7 topsport. En 5500 uur per jaar live tv.

 • Zes zenders vol met topsport zoals Formule 1, voetbal, tennis, rugby, golf en nog veel meer

 • Elke week duels uit de Premier League, Serie A en La Liga

 • Met de Ziggo Sport Totaal app mis je onderweg geen minuut van je wedstrijd
Kies je Pakket | Ziggo
Kids

Voor gezinnen met jonge kinderen is dit het perfecte pakket. Vier kanalen speciaal voor de jongste kijkertjes. Ook te kijken op je smartphone en op je laptop.

 • Vier zenders speciaal voor de jonge kijkers onder ons
 • Met de zenders Cartoon Network, Baby TV, Pebble TV en Nicktoons
 • De zenders kijk je ook via de Ziggo GO app, zo kun je zelf de televisie nog gebruiken

Meer informatie over de pakketten

Movies & Series L
Ziggo Sport Totaal
Kids
Vragen

Top 5 kijktips

Kies je Pakket | Ziggo

Game of Thrones seizoen 1 - 8

Game of Thrones is een geweldig verhaal van epische proporties. Het grootste deel van de serie speelt zich af op het mythische continent Westeros, waar een stel adellijke families strijdt om de macht. Geniet van de prachtige decors, heftige familievetes, bruut geweld en alle seizoenen! IMBd 9,5.

Kies je Pakket | Ziggo

Westworld seizoen 1 - 3

In het futuristische en gigantische pretpark Westworld is niets wat het lijkt. De met vele prijzen bekroonde sci-fi dramaserie is een echte hersenkraker en wereldwijd mateloos populair. De eerste twee seizoenen sleepten maar liefst 42 Emmy-nominaties in de wacht. IMDb 8,7.

Kies je Pakket | Ziggo

Chernobyl seizoen 1

Mini-serie, gebaseerd op de explosie in april 1986 in de kerncentrale van Tsjernobyl in de Oekraïne (toen nog Sovjet-Unie). Een van 's werelds grootste door de mens veroorzaakte rampen. De serie richt zich op de hartverscheurende omvang van de nucleaire ramp, onthult hoe en waarom het gebeurde en vertelt de schokkende, opmerkelijke verhalen van de helden die vochten en vielen. IMDb 9,6.

Kies je Pakket | Ziggo

Biillions seizoen 1 - 4

De schitterende dramaserie over de politieke en financiële wereld van New York draait om de ambitieuze belegger Bobby Axelrod (Damian Lewis) en de gewiekste openbaar aanklager Chuck Rhoades (Paul Giamatti). Zij gebruiken al hun slimmigheden, macht en invloed om elkaar af te troeven. Alleen te zien bij Ziggo. IMDb 8,4

Kies je Pakket | Ziggo

Big Little Lies seizoen 1 - 2

De serie draait om vriendschap tussen een aantal moeders die een ogenschijnlijk perfect leven leiden in de chique badplaats Monterey. Maar niets is wat het lijkt. De topcast bestaat o.a. uit Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley en in het tweede seizoen ook Meryl Streep. IMDb 8,6.

Een greep uit het sportieve aanbod

Kies je Pakket | Ziggo

Voetbal

De ware liefhebber van Europees topvoetbal kan zijn geluk niet op.Volg onder andere de Premier League, La Liga, Serie A en Champions League op de voet.

Kies je Pakket | Ziggo

Formule 1

Formule 1 is live te zien bij Ziggo Sport Totaal. Naast de races in HD zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie op vrijdag en zaterdag live te volgen. Olav Mol geeft commentaar en boeiende bijdrages vanaf locatie. Live-feeds van o.a. pitlane en onboard camera's zijn live te zien via F1 TV Pro. Naast Formule 1 zie je ook de GP2, GP3 en Porsche Supercup.

Kies je Pakket | Ziggo

Golf

Ziggo Sport Totaal doet iedere week van begin tot eind live verslag van een golftoernooi uit de PGA Tour en uit de European Tour.Voor meer golf op televisie kijk je naar de Ryder Cup, alle Majors en alle vier World Golf Championships.

Kies je Pakket | Ziggo

Tennis

Bij Ziggo Sport Totaal zie je onder andere toptennis uit Wimbledon, de ATP 250, Fed Cup en Davis Cup.

Kies je Pakket | Ziggo

Basketbal

Bij Ziggo Sport Totaal kijk je wekelijks 2 a 3 wedstrijden uit de NBA, met als toetje de Finals.

De vier zenders voor onze jonge kijkers

Kies je Pakket | Ziggo

Pebble TV

Op Pebble TV kun je de hele dag door fantasierijke en geweldloze programma’s kijken, zonder reclame. Kinderen kunnen er met een gerust hart naar kijken en ouders kunnen meegenieten. Pebble TV is goedgekeurd door Bassie (van Adriaan) voor kinderen van 2 tot 100 jaar. Je vindt Pebble TV op kanaal 305.

Kies je Pakket | Ziggo

Baby TV

Baby TV is dé reclamevrije televisiezender voor kinderen onder de 4-jaar. Met vrolijke liedjes en lieve karakters zoals Draco en Hongerige Henry. BabyTV biedt originele shows gecreëerd door specialisten in de kinderontwikkeling.BabyTV zendt 24 uur per dag televisieprogramma’s uit voor de allerkleinsten. Je vindt Baby TV op kanaal 310.

Kies je Pakket | Ziggo

Nicktoons

Nicktoons is de zender voor jonge animatieliefhebbers die niet zonder cartoons kunnen. Overdag zijn alle cartoons in het Nederlands en vanaf 21.00 uur worden de cartoons in het Engels uitgezonden. Je vindt Nicktoons op kanaal 303.

Kies je Pakket | Ziggo

Cartoon Network

Cartoon Network is de ultieme bestemming voor stoere jongens en meisjes, vanaf 7 jaar, die houden van fun en avontuur. Er valt altijd iets te lachen en te beleven. Je vindt Cartoon Network op kanaal 307.

Als je klant bent bij hollandsnieuwe én bij Ziggo (Vast Internet + Interactieve Digitale TV) en de abonnementen staan op hetzelfde adres, dan kom je in aanmerking voor combivoordeel. Het is belangrijk dat je adres inclusief huisnummer en extensie bij Ziggo én hollandsnieuwe overeenkomen.

Je krijgt vanuit ons en hollandsnieuwe bericht indien je in aanmerking komt voor combivoordeel. Vervolgens wordt 1000 MB/MIN/SMS extra combi-tegoed de eerstvolgende maand automatisch bijgeschreven. Je extra Ziggo tv-pakket moet je zelf activeren in Mijn Ziggo, nadat je een e-mail van Ziggo hebt ontvangen.

Als je niet (meer) in aanmerking komt voor de gratis extra's, krijg je hier bericht over.

Nieuwe klant? Wij zullen binnen 5 weken een check doen of je daadwerkelijk in aanmerking komt voor combivoordeel. Dit kan betekenen dat je voor een korte tijd gratis 1000 MB/MIN/SMS extra combi-tegoed ontvangt, maar dat dit vervalt als blijkt dat je niet aan de voorwaarden voldoet. Wij kennen je extra Ziggo tv-pakket toe, zodra de check positief is uitgevoerd. Je krijgt dan een e-mail van Ziggo over hoe je je extra tv-pakket kunt activeren.

Nadat je Ziggo en/of hollandsnieuwe abonnement actief is geworden, wordt er een check gedaan of je voldoet aan alle voorwaarden. Dit kan tot 5 weken duren. Je wordt vervolgens per e-mail geïnformeerd dat je in aanmerking komt.

Extra Ziggo tv-pakket: Nadat je een e-mail van Ziggo hebt gekregen over je gratis extra Ziggo tv-pakket kun je deze direct activeren in Mijn Ziggo. Je extra tv-pakket wordt geactiveerd op het moment dat je je keuze doorgeeft. Voor nieuwe klanten kan het tot 5 weken duren voor je deze e-mail ontvangt.

1000 MB/MIN/SMS extra combi-tegoed: Als je in aanmerking komt voor combivoordeel, ontvangen alle abonnementen geactiveerd, gewijzigd of verlengd na 9 april 2018 de 1000 MB/MIN/SMS extra automatisch. Heb jij voor 9 april 2018 een abonnement afgesloten? Wijzig of verleng je abonnement dan in de app of ‘mijn hollandsnieuwe’. Je ontvangt je combi-tegoed dan vanaf de datum dat je gewijzigde abonnement/verlenging ingaat. De bevestiging van je 1000 MB/MIN/SMS extra combi-tegoed komt via hollandsnieuwe.

Nog geen e-mail ontvangen? Geen zorgen! Wij informeren onze klanten in groepen. Ook jij bent binnenkort aan de beurt.

Als je voldoet aan de voorwaarden kan je een gratis extra tv-pakket aanzetten. Wanneer je al een tv-pakket hebt, kan je ervoor kiezen om deze te behouden en er eentje gratis bij te kiezen. Als je een tv-pakket kiest dat je los hebt aangeschaft, beëindigen wij automatisch de betaalde versie voor jou. Als iemand op jouw adres Vodafone klant is, krijg je je extra Ziggo tv-pakket via de Non-Stop Gratis Extra’s van Vodafone. Maximaal één extra tv-pakket per huishouden.

Je keuze wordt meestal binnen een paar uur geactiveerd. Als het drukker is kan het wat langer duren. Je keuze geldt altijd voor een termijn van minstens 30 dagen. Wil je binnen die termijn kiezen voor een ander pakket? Dat kan. Zodra de periode van 30 dagen afloopt geniet je van je nieuw gekozen pakket.

Als je al een pakket hebt gekozen en je wilt je keuze aanpassen, dan kan dit natuurlijk. Je kunt namelijk elke 30 dagen iets anders kiezen.

Houd er rekening mee dat een periode van 30 dagen ingaat zodra een tv-pakket wordt geactiveerd. Tijdens die periode kun je wel al wijzigingen doorvoeren, maar een eventuele wijziging gaat pas in vanaf 30 dagen na de vorige activatie. Een ander tv-pakket kiezen regel je eenvoudig in Mijn Ziggo.

In het aanbod van Movies & Series L ontbreken de 110 extra zenders en het daarbij behorende On Demand aanbod van het Movies & Series XL pakket. Wel krijg je met dit pakket On Demand toegang tot de mooiste films en series, waaronder de exclusieve films en series van HBO.

Als Movies & Series XL al onderdeel uitmaakt van je abonnement (zoals bijvoorbeeld het geval is bij Connect & Play Max), dan beschik je dus al over alles wat Movies & Series L biedt. Ook het Kids pakket maakt dan al deel uit je abonnement. In dit geval kun je het beste voor Ziggo Sport Totaal kiezen. Vind hier meer uitleg over Movies & Series L.

Ga naar het On Demand menu op je box en kies voor Movies & Series (XL). Hier vind je ook het aanbod van Movies en Series L. Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je smartphone of tablet kijken? Maak dan gebruik van de Ziggo GO app, of ziggogo.tv.

 • We checken elke maand automatisch of je nog klant bent bij Ziggo en hollandsnieuwe, voldoet aan alle voorwaarden en of de abonnementen op hetzelfde adres staan. Als blijkt dat je niet (meer) in aanmerking komt voor combivoordeel, dan vervallen de gratis extra’s automatisch.

  Als je je hollandsnieuwe abonnement beëindigt of het Ziggo abonnement beëindigt of wijzigt, dan wordt je combivoordeel automatisch beëindigd.
 • Als iemand op jouw adres een Vodafone abonnement neemt, wordt jouw extra Ziggo tv-pakket omgezet naar het gratis extra tv-pakket van de Non-Stop Gratis Extra’s van Vodafone. Je extra tv-pakket van hollandsnieuwe vervalt dan.Bij een verhuizing moet je bij zowel hollandsnieuwe als Ziggo je verhuizing op de gebruikelijke manier doorgeven. 
 • Als je voor één van beide abonnementen de verhuizing niet uiterlijk 2 weken van tevoren doorgeeft, kan het zijn dat je niet meer voldoet aan de voorwaarden van combivoordeel, doordat beide abonnementen niet meer op hetzelfde adres geregistreerd staan. Je combivoordeel wordt dan automatisch beëindigd voor de eerstvolgende maand.

Je komt in aanmerking met een hollandsnieuwe abonnement met een minimale maandelijkse bundelprijs van €7 en een abonnement voor Vast Internet van Ziggo in combinatie met een abonnement voor Digitale Televisie van Ziggo met een CI+ module of een Mediabox. Daarnaast kan je maar één extra tv-pakket per huishouden afsluiten. Als iemand op jouw adres Vodafone klant is, krijg je je extra Ziggo tv-pakket via Vodafone. Je komt dan wel in aanmerking voor 1000 MB/MIN/SMS extra combi-tegoed.

Lees hier de actievoorwaarden.

Je ontvangt combivoordeel voor onbepaalde tijd, zolang je aan de voorwaarden voldoet.

Ziggo en hollandsnieuwe hebben het recht om deze voorwaarden tussentijds te wijzigen of te stoppen met de actie.

Als je niet meer in aanmerking komt voor combivoordeel, worden de gratis extra’s automatisch stopgezet.

Juist. Ieder hollandsnieuwe abonnement aangeschaft, gewijzigd of verlengd na 9 april 2018 op hetzelfde adres als het Ziggo abonnement, krijgt van ons 1000 MB/MIN/SMS extra.

Voor het extra Ziggo tv-pakket geldt maximaal één extra tv-pakket per adres/huishouden. Dus in het geval van meerdere hollandsnieuwe abonnementen op één adres krijgt het huishouden slechts één extra tv-pakket.

We activeren de gratis extra’s voor iedereen die een of meer van de benodigde Ziggo- en hollandsnieuwe abonnementen op hetzelfde adres heeft staan. Het is belangrijk dat je adres inclusief huisnummer en extensie bij ons én Ziggo overeenkomen.

Check je adres in de hollandsnieuwe app
Controleer je adresgegevens onder “meer” in de hollandsnieuwe app. Indien je het adres wilt wijzigen, kies dan voor “Adres wijzigen”. Ook kun je je adresgegevens controleren in mijnhollandsnieuwe. Nog geen hollandsnieuwe app? Download onze vernieuwde app in de Apple store of Play store (Android).

Check je adres in Mijn Ziggo

Controleer op welk adres je bij Ziggo bekend bent via Mijn Ziggo. Ga naar ‘Gegevens’ en controleer de adresgegevens onder het kopje ‘Leveringsadres’.