Win een Ziggo Music Session met Guus Meeuwis

Ziggo Music Session: Guus Meeuwis

Exclusief en intiem in het midden van de Ziggo Dome!*

Op 12 december keert Guus Meeuwis terug naar de Ziggo Dome voor iets unieks; een intieme Ziggo Music Session, exclusief voor 200 Ziggo klanten. Guus zal vragen van zijn fans beantwoorden en uiteraard laten we hem niet gaan voordat hij zijn mooiste liedjes heeft gezongen.

*Exclusief voor Ziggo klanten.

Win exclusieve toegang 

tot de Ziggo Music Session met Guus Meeuwis op 12 december

Ben jij fan van Guus en klant van Ziggo? En sta je bovendien te popelen om dit unieke evenement in de Ziggo Dome bij te wonen?

Schrijf je dan nu in! En heb je een vraag die je altijd al aan Guus hebt wil stellen, laat het ons dan weten.

De actie loopt van 1 november t/m 4 december | Lees de actievoorwaarden

Vodafone
Nieuw album: Geluk

Na regen komt zonneschijn en dat is te horen op het nieuwe album GELUK. Voor dit album vloog hij onder andere naar Nashville waar hij het nummer ‘Ik Geloof In Geluk’ samen schreef met Ilse DeLange en JB Meijers. Op het album hoor je ook het nummer ‘Tilburg’, waar Guus een ode brengt aan ‘zijn’ Brabantse stad.

GELUK is het eerste album dat hij volledig in eigen beheer uit heeft gebracht en werd direct bekroond met de gouden status en kwam uit niets op nummer 1 binnen in de GfK Album Top-100. Bijzonder detail… het album heeft vorm gekregen zonder band en is daarmee een goede weerspiegeling van wie Guus op dit moment is en wat hij wil zeggen met muziek.

Groots met een zachte G

Groots nieuws wat ons betreft… Guus stond in 2018 voor de 13e keer in het Philips Stadion in Eindhoven met zijn concertreeks Groots met een zachte G! Ieder jaar weet hij iedereen weer te vermaken en te verrassen samen met zijn band, bijzondere gastartiesten en veel spektakel. Ook in 2018 is dat hem weer gelukt… geniet maar mee met deze aftermovie.

Ook in 2019 zal Guus weer zijn legendarische Groots met een Zachte G-concerten geven in het Philips Stadion in Eindhoven. Meer informatie over deze concerten vind je op www.grootsmeteenzachteg.nl

Guus Meeuwis
Guus-weetjes
  • Werd in 1994 ontdekt met gelijk een #1-hit.
  • In 2006 kwam zijn jongensdroom uit: Groots met een zachte G in Eindhoven.
  • Heeft naast een zangcarrière ook twee kookboeken uitgebracht en had een pop-up sterrenrestaurant.  
  • Werd vooral bekend met 'Het is een nacht', 'Geef mij nu je angst' en 'Brabant'.
  • Bracht in mei 2018 een nieuw album uit: GELUK.
  • Speelt 12 december speciaal voor jou in de Ziggo Dome.