Peptalk

Peptalk

Elke maandag om 19.50 uur op kanaal 14

Iedere maandag zie je Peptalk bij Ziggo Sport (kanaal 14). Met Jack van Gelder, Frank Evenblij en Mart Smeets.

Bijzondere gasten bij Peptalk

Jack van Gelder en Frank Evenblij ontvangen sporters met een bijzonder verhaal. Max Verstappen bijvoorbeeld, die niets of niemand spaart bij het nabeschouwen van zijn races. Of handbalster Estavana Polman, die Jack van Gelder omhelst en hem met een glimlach van oor tot oor achterlaat. Deze en nog veel meer spraakmakende gasten zie je iedere week bij Peptalk!

De week van Frank Evenblij

In Replay TV praat Frank Evenblij je op geheel eigen wijze bij over het afgelopen sportweekend. Met opvallende fragmenten en grappige voorbeelden laat hij zien wat je absoluut niet gemist mag hebben. Ook brengt hij iedere maandag een bezoekje aan oud-voetballer en Feyenoord-legende Willem van Hanegem voor zijn unieke kijk op de week.

Column: De Mart

Mart Smeets is ook iedere week van de partij met zijn vaste column. Hij bespreekt de memorabele gebeurtenissen uit de sportgeschiedenis. En hij spot de sportmomenten die volgens hem ook een plekje in de boeken verdienen. Of hadden kúnnen verdienen! Want wat als Jos Verstappen tijdens zijn actieve carrière als Formule 1-coureur in een betere auto had gereden?

FAQ

Peptalk is elke maandag om 19.50 uur live te zien op Ziggo Sport, kanaal 14. De uitzending wordt herhaald op Ziggo Sport Select.

Je kunt de uitzendingen van Peptalk terugkijken via Replay TV.