Rico Verhoeven vs. Mladen Brestovac live kijken bij Ziggo Sport

Rico Verhoeven vs. Mladen Brestovac

GLORY 54 zie je live bij Ziggo Sport kanaal 14

Rico is back! Op zaterdag 2 juni neemt The King of Kickboxing het op tegen een oude bekende: de Kroaat Mladen Brestovac alias The Scorpion Sting. Ziggo Sport is er live bij. 

Dit evenement is verlopen.

We moesten even op de terugkeer van Rico Verhoeven wachten en ondertussen dendert de GLORY-trein gewoon verder. In december vorig jaar stond Verhoeven tijdens GLORY 49 oog in oog met Jamal Ben Saddik. Na de overwinning op Jamal leek de focus van Rico iets meer op zijn andere carrière te liggen, namelijk die van tv-personality. Een reclametje hier, een acteerklusje daar…

Aartsrivaal Badr Hari heeft inmiddels al een paar keer aan de deur geklopt voor een rematch. En dat Badr er klaar voor is, liet hij al zien tijdens zijn comebackgevecht tegen Hesdy Gerges. Iedereen kijkt uit naar een rematch tussen Rico en Badr. Er is wel een grote maar: dan moet de Nederlander op zaterdag 2 juni in Birmingham wel winnen van Brestovac.

Bekijk de trailer:
 
Voor het echie

In eerste instantie stonden er voor het gevecht tussen Verhoeven en Brestovac drie rondes op de planning. Dat betekent automatisch dat het geen officieel wereldtitelgevecht is. Later plakte GLORY er toch nog twee rondes aan vast en zet Rico nu officieel zijn titel op het spel.

Kat in het bakkie? Onderschat de Kroaat niet. Brestovac trapte in no time Hesdy Gerges tegen de grond. Zelfs Rico, die in het publiek zat, was zichtbaar onder de indruk:

 

Heeft Rico nog net zo’n ijzersterke conditie als tijdens GLORY 28? Bekijk hier het hele gevecht tussen Verhoeven en Brestovac terug: 


Verhoeven vs. Brestovac kijken bij Ziggo

GLORY 54 in Birmingham kijk je op zaterdag 2 juni live bij Ziggo Sport (kanaal 14, gratis voor Ziggo klanten). Het event start rond 22.30 uur (Nederlandse tijd). Hoe laat het titelgevecht is, is lastig in te schatten. Slaan ze in de partijen voor Verhoeven elkaar knock-out? Hou voor de actuele uitzendtijden de Ziggo Sport tv-gids in de gaten.

Rico Verhoeven vs. Mladen Brestovac live kijken bij Ziggo Sport
Meepraten over Verhoeven vs. Brestovac

Denk jij te weten in welke ronde Rico Verhoeven de Kroaat Brestovac knock-out slaat? Of denk je juist dat het verkeerd afloopt voor Verhoeven? Praat mee over GLORY 54 in Birmingham en deel je kickboks-kennis in de Ziggo Community: